URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un full de ruta que es diu improvisació.

Alternativa | 06 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Precs que vam presentar al darrer ple ordinari.

- Quan pensen publicar el seu pacte de govern.

- No va haver cap resposta.

Al darrer PIP també es demanava al batle per aquest tema

PIP - Ha pasat un any i no ha fet públic el pacte de govern amb la Lliga?

BATLE- Això és culpa nostra, que no hem sabut trobar el moment. També s’ha creat molta expectació al voltant del pacte, quan això no és més que un full de ruta que permet fer variacions sobre la marxa. L’important no és l’escrit, sinó així com es va plasmant.

Després de més d’un any el batle diu que no hi ha cap pacte de govern, sinó un full de ruta... Una ruta molt secreta o  que sembla canviar segon els vagi bé al PP. Hi ha formes més elegants de dir que van improvisant i el podien haver dit des del principi.

Sobre aquest tema sempre escoltam excuses per part del batle, ens agrairia sentir qualque vegada que opina la Lliga i on s’ha perdut la transparència i comunicació de la que parlaven PP i Lliga durant la campanya electoral.

- Quan facin els plecs de condicions per les distintes ofertes d’obres i serveis, els hi preguem que deixin a un costat “les ocurrències pintoresques” per no encarir l’obra o servei.

Ens van demanar explicacions sobre aquest prec, evidentment ens referiam  a les plaques de la campanya d’educació ambiental  (veure article)

- Demanem la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial i separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós.

Com no ens fan cas passarem dels precs a la moció... Sort que estam a un estat no confessional. Al manco el nombre de regidors que no assistim oficialment a actes religiosos ha augmentat.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb