URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Moció per a la creació d’un Registre d’Empreses Reconegudes i Certificades

Alternativa | 07 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellano en el blog de Miquel Sánchez Vives)

Al ple del mes de juliol vàrem presentar una moció per crear un Registre d’Empreses Reconegudes i Certificades, aquesta moció va ser recolzada per l’equip de govern, PSOE, Esquerra, es varen abstindré PSM  i CIU i més que rebutjada va ser menyspreada per UMP.

L’objecte d’aquest registre és que la ciutadania pugui tenir un llistat amb els empreses locals per poder contactar amb elles en cas de necessitar els serveis d’alguna d’elles, aquestes empreses deuran estar al corrent de pagaments de les seves taxes e imposts que demostraran amb els corresponents certificats.

A la meva intervenció vaig aclarir el terme “empresa” que alguns a la comissió informativa varen confondre amb “entitat” ja que “empresa” és tota activitat que té com fi un objectiu, vàrem acceptar una esmena de la Lliga Regionalista que substituïa “creació” per “inici de l’estudi” i a més amb aquesta esmena el PSOE també va  votar a favor.

Uns del arguments que també vaig exposar és que era molt estrany veure les furgonetes o vehicles industrials sense cap tipus de retolació o reclam publicitari que és el que normalment es fa quan es posa un negoci o s’adquireix un nou vehicle i que això demostrava que tenim un bon problema de economia submergida, si bé per part del PSOE es va comentar que el fet de no tenir retolació ni reclam publicitari no era sinònim de estar a l’economia submergida, la meva contesta va ser que naturalment no tots el vehicles sense retolar pertanyen a l’economia submergida però si van contra una de les regles més importants del màrqueting com és “donar-se a conèixer”.  El PSM i CIU no varen donar recolzament a la moció per temes que jo consideraria tècnics i és que no li veuen utilitat (esperem que s’equivoquin) i el vot que més greu en va saber va ser el “vot despectiu” d’UMP que va dir que havia molts d’apartament il·legals, amb gest despectiu amb la mà, llàstima que a l’emissió de Ràdio Pollença sigui tot just amb àudio i no en vídeo.

En resum una moció que va sortir endavant i que desig que sigui d’utilitat als pollencins i pollencines, aquí teniu un exemple

http://www.misanchezvi.com/pruebas/empreses/index.html (No està adaptat a MS Explorer)

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb