URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Populisme

Alternativa | 08 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias.  Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar alternativaperpollenca@gmail.com

Rectificació?
No sé si m'hauria de perpensar les crítiques que vaig fer als polítics per anar a les festes dels poderosos. Per ventura si que està bé que els dirigents del comú es barregin amb la societat civil, tot i que no s'han d'oblidar de les classes populars i llurs bauxes. Per exemple: estaria bé que l'apotecari
 participàs en una festa de foc, i qui sap, àdhuc menant una bèstia foguera. Tanmateix com que això del foc és cosa de Catalunya copiat pel contuberni ecològic-esquerrà-separatista mallorquí, no forma part de lo nottro, com ho fa la fiera d'Abril. Ergo fugint de les tradicions pseudo-mallorquines del Rei En Jaume convendria que la bèstia fos de l'estil caverno-franquista que  escau al nostre molt honorable, i per a fi i efecte vos n'he dibuixada una, vejam si vos agrada.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb