URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Falta de respecte

Alternativa | 09 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquestes són les preguntes que vam registrar per escrit al darrer ple (altre dia parlarem de les preguntes orals). Constatam una vegada més una greu falta de respecte per part de l’equip de govern cap al ple al no complir les mocions de l’oposició aprovades pel mateix. Una falta de respecte que inevitablement ens dirigeix a la confrontació davant el majoritari consens existent fins ara al ple. Igualment constatam una vegada més la falta de respecte dels organismes supramunicipals respecte a l’Ajuntament de Pollença, a pesar d’estar tots governats pel Partit Popular (a l’igual que va passar amb el Conseller de Turisme i el Festival de Pollença)

A rel de l’aprovació al ple del mes d’abril la creació d’una Comissió d’Avaluació i Seguiment de la Crisi i que va ser aprovada per unanimitat S’ha començat a fer alguna avaluació d’algun problema en concret? Per posar un exemple la llista d’espera a l’especialitat d’oftalmologia a l’Hospital d’Inca on pertanyen els pacients pollencins és de 9 mesos. S’han fet gestions amb la Conselleria corresponent per corregir aquest fet?

 Primer van oblidar aquesta pregunta i no la van llegir la pregunta i quan el nostre portaveu la va llegir no va haver cap resposta, a l’igual que a l’anterior ple que ja haviam demanat per aquest tema. És una falta de respecte total no dignar-se a contestar-nos i no haver fet absolutament res per posar en marxa  aquesta Comissió. Es manté una pràctica ja habitual a l’anterior legislatura que és no executar les mocions aprovades de l’oposició. D’aquesta forma es desvirtua el que és el principal organisme democràtic del municipi i se li buida de contingut. Una actitud totalment antidemocràtica que com principal grup de l’oposició no podem consentir i a la que hem de respondre, el que ens dirigeix a la confrontació davant el que fins ara havia estat un ambient d’acords i consens majoritari. 

No executar acords del ple i ni tan sols donar explicacions és una actitud totalment antidemocràtica que els grups de l’oposició no podem consentir i a la que hem de respondre.

 A les darreres festes del Moll es va fer un taller de dibuix per nins, volíem saber el motiu que els nins tot just dibuixessin cans denunciant els seus excrements a la via publica, a la xarxa social de l’Ajuntament (Facebook) tot just es varen publicar dibuixos amb aquesta temàtica Tots el nins varen dibuixar el mateix? Algú va “teledirigir” o “aconsellar” aquest tema en concrets als nins participants?

 Resposta del regidor d’educació; va sortir d’una iniciativa ciutadana. La idea era potenciar aquest tema que preocupa molt a la ciutadania

 Per què es va esperar a que Ports tanqués l’aparcament d’autobusos del port per assignar si es que s’ha fet la nova aturada als turistes que volen anar cap a Formentor, quan es sabia de feia molt de temps que aquest tancament es duria a terme?

 A la resposta el batle va parlar de les dificultats de negociació amb Ports. Un problema que plantejava Ports és que els autobusos eren massa temps aturats a la zona de Ports. Es va traslladar el problema a Ports, i s’ha intentat solucionar regulant el servei amb la policia municipal i Ports. El major problema ara és carregar. La idea era fer-ho a l’aparcament al costat de la piscina però no està preparat. El batle planteja la idea d’asfaltar l’aparcament per l’estiu que ve.

 La nostra pregunta sobre tot és una estirada d’orelles ja que el caos dels primers dies va ser impressionant quan era un tema que es coneixia fa temps i que es podia haver solucionat amb una mínima coordinació i cooperació entre Ports i l’Ajuntament, governats pel PP.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb