URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No confondre incivisme amb delinqüència

Alternativa | 11 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellano en el blog de Miguel Sánchez Vives)

 Jo puc ser incívic, puc tirar una llosca al terra, puc escopir al terra envers d’emprar un mocador, puc llançar els papers fora de les papereres i fins i tot puc pixar al carrer, però no hauré fet cap malifeta al patrimoni de les persones ja sigui aquest públic o privat, més bé estaré donant una molt mala imatge meva personal amb les meves accions i perjudicaré la imatge del meu municipi. Posar a la mateixa alçada uns del fets que he descrit abans amb el que ha passat al patí del Edifici Miquel Capllonch és un error molt greu, destrossar el mobiliari públic que encara no estava instal·lat al seu lloc definitiu, el que ja estava instal·lat i fins i tot escampar el material d’obra pel patí de l’edifici no és incivisme, és directament delinqüència.

Si en pensem que es podrà corregir aquesta colla d’inadaptats amb plaquetes pel terra, missatges a la ràdio o “ocurrències pintoresques” anem ben equivocats, gaudeixen amb el que fan, no tenen cap respecte per l’autoritat, la immensa majoria no té feina ni té cap possibilitat de trobar-ne, estem parlant d’un col·lectiu en perill de exclusió total si no estan ja, de les famílies de molts d’ells no podem esperar res, ja que ells són el resultat del tracte que han tingut de la seva família, per tant quan abans posem fil a l’agulla més possibilitats tindrem de solucionar aquest problema, si no pot ser arribarem massa tard.

Fotografia del Facebook de l'Ajuntament de Pollença

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb