URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mussolini a la conquista de las Baleares.

Alternativa | 12 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Els amics del Grup d'Estudis Llibertaris els Oblidatsens han fet arribar la segúent informació:

Benvolguts companys i companyes:
 
El Grup d'Estudis Llibertaris els Oblidats hem tret un nou llibre al carrer: Mussolini a la conquista de las Baleares de Camillo Berneri. Es tracta d'una reedició de l'obra publicada durant la Guerra Civil, escrita per l'anarquista italià Camillo Berneri (1897- 1937). En aquest llibre Berneri demostra les intencions de la Itàlia feixista de conquerir les Illes Balears. Berneri va participar activament en la Revolució i arran de la seva estada a Barcelona va localitzar la documentació en el Consolat italià de Barcelona i a partir d'aquí escrigué aquest llibre. En aquesta obra queda clara la intenció dels italians d'annexionar-se les Illes a partir dels anys 20 en endavant.  El llibre a més compta amb un pròleg de l'historiador Paco Madrid i una selecció de textos del mateix Berneri titulats Marxismo, clases y Estado. Acompanyat d'un bon número de fotografies.
 
Aquest llibre ha estat coeditat juntament amb les editorials La Malatesta, Edicions del Moixet Demagog i Tierra de Fuego. El grup d'estudis llibertaris els Oblidats som els encarregats de la distribució d'aquest exemplar a les Illes. El llibre consta de més de 170 pàgines i el preu de venda és de 7 euros. Totes i tots aquells que estigueu interessats en aconseguir un exemplar us podreu posar en contacte a través del nostre correu electrònic: elsoblidats@gmail.com i us el farem arribar.
 
Si esteu interessants en aconseguir altres llibres editats pel nostre grup podem consultar el nostre bloc https://elsoblidats.wordpress.com/
 
Salut i anarquia.

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb