URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L’hipotètic patrocini per part de l’Ajuntament d’Alcúdia d’en Sete Benavides

Alternativa | 13 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellano en el blog de Miguel Sánchez Vives)

Em comentava un funcionari de l’Ajuntament d’Alcúdia que hi ha la possibilitat i sempre que el pressupost ho permetés que aquest Ajuntament  patrocinés en Sete Benavides, no seria una subvenció si no un patrocini a canvi de promocionar el “Llac Esperança” com a camp de regates i així intentar tenir turisme d’hivern com podria ser que alguns equips de rem i piragüisme, tant privats com seleccions nacionals posessin la seva caserna d’hivern a Alcúdia, de moment és una idea que barreja l’Ajuntament veïnat.

Tot això ho coment perquè si es donés aquesta situació no sortís el “Pollença me mata de torn” dient que s’ha fet un menyspreu a Sete Benavides, si no que s’hagués guanyat la confiança de l’Ajuntament d’Alcúdia que es podria fixar amb un més que probable medallista olímpic en el futur per promocionar un producte turístic relacionat amb el seu esport.

“Ánimo” Sete que Rio espera (i el que vingui abans clar està)

Fotografia cortesia de "MUNDO DEPORTIVO"

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb