URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Enganys als votants i cinisme a balquena

Alternativa | 15 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Feia temps que el nostre company Mariano Moragues no ens regalava un article, que ho gaudiu. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Al Japó es convoquen eleccions anticipades perquè el Partit Democràtic ha pujat els impostos al consum, i això suposa un incompliment del seu programa electoral. Tant el Govern del PP de Madrid, com el de Balears, haurien de partir amb el cap davall l’ala, vermells com a tomàtigues, allà on no hi plou, perquè han incomplit el 90% de les seves promeses electorals, fent exactament tot el contrari del que prometeren. Vet aquí una petita mostre del caramuller de cites que podríem treure de Rajoy abans de guanyar les eleccions: “No se pueden subir los impuestos: Nadie en épocas de recesión y crísis sube los impuestos”. “Hay que bajar el IPRF”. La subida de impuestos no es necesaria, no se justifica y es profundamente insolidaria con las clases medias y trabajadoras”. “Subir los impuestos significa más paro y más recesión; es una vuelta de tuerca más a las maltrechas familias y a las empresas”. Qui t’ha sentit i te sent; vaja una girada de caperulla!  Seguirem amb algunes altres perles: “No hay que abaratar el despido”. A Zapatero li diu: “Le pido que no autorice una nueva subida de la luz, porque esto afecta el poder adquisitivo de la gente”. Hagués pogut afegir:ja ho faré jo. “Me presento a las elecciones sabiendo muy bien como están las cosas, no me voy a quejar de la herencia recibida”. I no ha fet altre cosa; el pobret, deu patir d’Alzeimer. “No va a haber ningún rescate de la banca española”. “Yo no voy a dar un euro de dinero público a los bancos”. L’enfiloi  de mentides o inconseqüències és aborronador. Estan fent just el contrari del que oferiren a l’electorat. Un vertader engany als que els votaren i s’han  guanyat un doctorat en cinisme i barra. Ben alerta aniran a imitar al primer ministre japonès; el pern a la cadira està ben enroscat i no afluixa per res del món.

Els creadors de "No más IVA", ara tornen amb un nou capítol (i ja en van molts) de la sèrie "On vaig dir dic, dic Dídac", titulat "El govern del PP puja l'IVA"

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb