URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal implicar-se en els problemes de la residència d'eu Moll.

Alternativa | 20 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Des d’Alternativa per Pollença volem mostrar el nostre suport als treballadors de la residència d’eu moll, a hores d'ara, se'ls deuen dues pagues i mitja. Cal que  el batle s’impliqui activament i demani al Govern una solució a aquesta situació insostenible pels treballadors.  

Aquest dimecres 22 hi ha  una concentració davant la residència a les 9:30h. Hi estau tots convidats.

____________________________________________________________________________________________

La residència d’eu moll va ser uns dels projectes del desastrós pacte de govern del PP-UMP i UM-UNPI, apadrinat per en Jaume Matas, al 2003. La primera pedra es va col·locar a l’agost del 2006 sent el batle el mateix que ara, en Tomeu Cifre. Per fer aquesta residència l’Ajuntament va cedir un solar de 12.000 metres quadrats, i les instal·lacions serien gestionades per una empresa privada ( en un principi ASER). Teòricament la residència hauria d’obrir les seves portes en un any (2007) i es va anunciar que el 40% de les places serien reservades per ciutadans del municipi. Ni una cosa ni altra es va complir i finalment la residència  es va inaugurar al febrer del 2011 (notícia) amb la gestió de l’empresa NOVAEDAT i 60 places concertades pel Govern.

Des de setembre de 2011, els treballadors de les residències de Novaedat amb el sindicat CCOO han  realitzat nombroses reunions, concentracions,  protestes… simplement demanant cobrar els seus salaris. Aquesta setmana passada es van mobilitzar  a la residència d’eu moll, a Inca i Manacor. Tant els delegats de CCOO, com els treballadors, han decidit que no pararan de mobilitzar-se fins que es regularitzi el pagament dels seus salaris. A hores d'ara, se'ls deuen als treballadors dues pagues i mitja, situació a la qual tenen responsabilitat tan el Govern com l’empresa NOVAEDAT.

Des d’Alternativa per Pollença volem mostrar el nostre suport als treballadors de  la residència i demanam al batle que que s’impliqui a aquest conflicte i demani al Govern del seu mateix partit una solució a aquesta situació insostenible pels treballadors. Si no fos suficient la ubicació de la residència al nostre municipi, la cessió del solar municipal i el paper que va jugar el batlle a la construcció de la residència són motius més que suficients per justificar una implicació activa  de l’Ajuntament en cercar una solució als impagaments als treballadors.

Fotografia de la protesta dels treballadors de la residència d'eu moll. Mallorka en rebel·lió.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb