URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Turisme pagès

Alternativa | 25 Agost, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

 Ho fan molt be en Bauçà i els seus, col·laborant en les tasques pageses; potser que els mal intencionats penseu que, com que ho fan coneixedor i se'n fan fotos, els seus motius són espuris, que el que volen és millorar imatge i guanyar vots, com solen fer els polítics…i per ventura s'assemblen a  Mussolini, espitregat i amb ulleres de fer via, donant una mà a la famosa battaglia del grano, que tenia l'objectiu que Itàlia no hagués d'importar cereal. No sé si sabrem mai les seves intencions, però tanmateix vista l'opinió que aqueixa genteta té sobre la transcendència de l'agricultura de les Illes —com ara la prebada que els pagesos cuiden el paisatge que atreu el turisme— seria millor que oblidassin les pràctiques de l'agricultura moderna i creassin parcs pagesos que atraguessin els turistes, on es conreàs a l'antiga i se n'explicàs tot el procés. De manera que els visitants se n'anassin havent après que és una gavella, una garba, un vencill, un cavalló, eixermar, exsecallar, unafalcella etc etc Una de les atraccions d'aquest parc podria esser l'espantall, estaquirot, home de palla, i  ja que el president-apotecari té tant bona disposició  en podria  fer un parell d'hores al dia.

 

 
 

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb