URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pardalades i Decrets

Alternativa | 01 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(En castellà al bloc de Miguel Sánchez)

És mes que possible que als pollencins i pollencines que segueixen els plens del nostre Ajuntament els hi agradés molt més escoltar com tant l’equip de govern com l’oposició intenten crear llocs de feina envers de discutir on s’ha de posar una font pública que ha estat retirada del seu lloc per un particular, el que passa malgrat el batle vulgui llançar pilotes a la teulada i fer veure que perdem els temps amb el que col·loquialment s’anomenen “pardalades”, és que si la majoria dels 17 regidors que componem la corporació municipal no són capaços d’ordenar al Batle que faci posar un element públic que ha estat usurpat al poble com poder fer creure als ciutadans que podem resoldre els seus problemes?

Per cert, el “Decret Rajoy” no deixa a l’Ajuntament crear llocs de feina com podien ser a les platges, recaptació municipal, etc. Haurem de començar a pensar com la CUP (*) a Catalunya que els decrets si són injusts i perjudiquen al col·lectiu han de ser obviats i ja ens veurem als Jutjats?

(*) CUP (Candidatura d’Unitat Popular) 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb