URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

És vol fer per decret el que no s'ha aconseguit a les urnes

Alternativa | 04 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Donada la gravetat del tema hem decidit publicar avui la nostra opinió sobre la contractació d'un nou càrrec de confiança per part del batlle. 

És inadmissible i una estafa a la democràcia que en plena crisi i política de retallades el batlle vulgui contractar a la que anava de número sis a  la llista electoral del PP, na Nora Tugores Cifre, com la seva secretària personal. El batlle vol fer via decret el que no va aconseguir a les urnes.

____________________________________________________

Ahir el batlle ens va confirmar la seva intenció de contractar a na Nora Tugores Cifre, regidora del PP a l’anterior legislatura i que anava de número sis a  la llista electoral del PP com càrrec de confiança, més concretament com secretària  personal a mitja jornada. En aquest moment el batlle ja té una secretària que és personal laboral de l’Ajuntament, i ara passaria a tenir una secretària i mitja.

El batlle ens ha justificat la contractació de na Nora dient que la seva secretària es trobava desbordada de feina i que necessitava una altra secretària per a temes de protocol, premsa, fer complir les mocions!!...

Pensam que no n’hi ha res que pugi justificar la contractació de la número sis de la llista del Partit Popular com càrrec de confiança, i que el batlle vol fer via decret el que no va aconseguir a les urnes i tenir una sisena regidora pagada que no triada pels ciutadans.

 

El batlle  mostra un alt sentit de la irresponsabilitat i temeritat amb aquesta despesa extra i sembla ser que desconeix profundament el significat d'austeritat, estalvi i contenció de la despesa. És inadmissible que el batlle contracti aquest càrrec de confiança i menys en aquests moments de crisi quan al darrer ple PP i Lliga van aprovar (amb el nostre vot en contra) l'eliminació de la paga extra de nadal, l'augment de l'horari laboral i la reducció de sou en les baixes dels treballadors públics), i quan el PP estatal i autonòmic està donant instruccions per aprimar administració pública.

Esperam que l’altre partit de l’equip de govern, la Lliga Regionalista demostri no estar totalment subordinada al PP i s’oposi a aquesta irresponsabilitat . Els temps de contractar polítics a dit ja ha passat.

Des d’Alternativa instam al batlle a rectificar, encara és a temps i que paralitzi un procés de nomenament que no  és fa per millorar l'estructura municipal, i que només es fa per afinitat política.

Fotografia diari Última Hora. 

  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb