URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Crucifix, ORA... Precs de setembre

Alternativa | 05 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest són els nostres precs del nostre darrer ple

- Demanem la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial iseparar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós.

Continuam fem aquesta petició sense cap resposta per part de l’equip de govern, després quan presentem la nostra moció ens diran que hi ha temes més importants, no el neguem, per exemple reunir la comissió de la crisi aprovada per unanimitat fa mesos... Però també és important que a un estat aconfessional la sal de plens no tingui cap símbol religiós i separar institucions i religions, funció pública i creences privades.

- Demanam que es realitzi una enquesta entre els negocis del Port de Pollença per valorar el funcionament de la zona blava ja que per hem rebut queixes de l’ORA dels pocs negocis que encara resten obert al carrer Joan XXIII.

El batle va dir que en aquest moment s’està pensant finalitzar quinze dies abans la zona blava al Port de Pollença. Ens sembla molt bé però cal valorar si realment la zona blava ha estat positiva o no pel Port de Pollença.

- Demanam la millora de la  senyalització a la via de circumval.lació, sobre tot des del camp de futbol a la rodona de l'aeronau. Pels turistes que ens visiten per primera vegada, l'aspecte que dona el Port de Pollença des de la finestra d'un cotxe és d'un barri perifèric d'un poble dormitori, edificis d'un parell de d'alçades, escoles i el poliesportiu, res que faci una convidada a visitar el Port de Pollença.

Van contestar que el tema era competència del Consell, com si el PP no governés el Consell i es trobés a altre planeta. Continuam considerant que s’ha d’aprofitar milllor l’aparcament de la via de circumval·lació (senyalització i passos peatonals)

- Demanar als propietaris i requerir a l’empresa de neteja viaria llevar les pintades a la porta de l’Església a la Plaça Vella i a l'edifici proper.

El regidor de serveis va dir L’església no ha deixat tocar la pintada de la porta i que l’altre era un edifici privat. Oblida el regidor que encara que sigui un edifici privat es pot demanar permís al propietari per fer –ho net de pintades i després demanar-ho a l’empresa de neteja viària (està comtemplat al plec de condicions). Pensam que a un lloc tan emblemàtic el regidor s’hauria de preocupar de llevar les pintades.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb