URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Estrenam nova pàgina web!

Alternativa | 08 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença des dels seus inicis com a partit hem vengut apostant per la transparència i la informació com a eines d'empoderament ciutadà. És imprescindible que la política sigui transparent i que la gent pugui conèixer de primera mà com es gestiona  l'administració del seu propi municipi així com saber què pensen els diferents grups polítics sobre els temes més importants.

Dia 26 de feber de 2006 vàrem obrir el que va resultar ser la revolució política de Pollença: el Bloc Urxella. Des d'aquell moment la gent començà a participar en els debats que s'obrien al mateix bloc i pogué estar informada del que passava a Pollença. També a partir d'aquell moment altres partits obriren els seus blocs i pàgines web per tal de dir-hi la seva. Al bloc Urxella hi publicam un article diari des de fa més de 6 anys i ens hem convertit en un dels blocs polítics més llegits de les Balears. Prova d'això són els 2458 articles i 26872 comentaris.

Més endavant va arribar el Facebook, amb informació constant i amb més de 3700 amics; el Twitter; la Llista de Correu Urxella.

I ara encetam una nova etapa a Internet: estrenam  pàgina web! En ella hi podreu trobar de forma sistematitzada tota la informació de què és, com funciona, objectius, estatuts, afiliació, etc. del partit; però el més important és que per primera vegada, i per facilitar la tasca de recerca i visualització de la feina feta, hem agrupat de forma senzilla totes les mocions que hem anat presentant, les actes dels plenaris, les actes de les juntes de govern, etc. I encara més, podreu trobar totes les revistes Urxella en paper que hem publicat des del 1981 fins avui en dia, així com les notes de premsa. Tot això i més, dissenyat de forma senzilla i fàcil de manejar, perquè pogueu seguir tota la nostra tasca política més enllà del publicat al bloc Urxella, on la informació immediata prima sobre l'estètica i on les informacions són més difícils de trobar.

Esperem que vos agradi i que ens comenteu que us ha paregut.

Volem agrair a totes les persones que ens han donat una mà en posar la pàgina web en marxa, sobretot al nostre amic i company Biel Frontera, què és qui l'ha montada i dissenyada.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb