URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Endavant Sílvia, Robert, Guillem i David.

Alternativa | 12 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir van ser absolts na Sílvia, en Robert, en Guillem i en David, militants independentistes que després d’uns incidents a la Diada de Mallorca del 30 de desembre de 2010 foren acusats d’ultratge a la bandera espanyola, delicte d’atemptat a l’autoritat i lesions. Unes acusacions que suposen una petició de 9 anys de presó i 13.000 euros en indemnitzacions i multes per part de la Fiscalia. Una acusació que era una autèntic despropòsit amb contradiccions i sense concordança entre la versió de la policia i els testimonis. De fet, els quatre encausats formaven part del servei d’ordre de la manifestació i mai van conxorxar per cremar la bandera ni molt menys agredir els agents. Al seu moment abans del judici a Alternativa per Pollença vam donar el nostre suport als quatre imputats (veure article)

La sentència indica que no s’ha pogut demostrar ni “que els acusats concentrats haguessin planejat cremar la bandera, ni tampoc haguessin acordat impedir que la policia ho pogués evitar” ni tampoc “que els acusats llencessin cadires i taules contra els agents, ni els empenyessin cap a la massa, fent-los caure a terra”.

Volem expressar la nostra alegria  per que s'hagi fet "justícia". Com no podia ser d'una altre manera. Ens alegra de que tot hagi acabat bé. Ara només queda seguir lluitant cap a una gran transformació que no permeti casos com el que ha succeït injustament.

Informació completa a contrainfo.cat.

 

 La CUP (Candidatura d'Unitat Popular), Alternativa per Pollença i Bloc per Felanitx vam donar suport i demanar l'absolució per na Sílvia, en Robert, en Guillem i en David.

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb