URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Espanyolitzar

Alternativa | 14 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Quina iniciativa més simpàtica ha endegat la caverna, espanyolitzar els catalans! si també es pogués fer amb alemanys, francesos, americans USA, quin país més meravellós que seria Espanya! Mentre s'ho pensen voldria apuntar algunes idees per al temari espanyOLÉ: la filosofia subjacent hauria d'esser la de a nuettro estilo i manera, a partir de la dialèctica dels punys i les pistoles, sempre amb l'objectiu final de fer dels espanyols mitat monques, mitat sordaos, com en els bons temps en què anaven por el Imperio asia Dios.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb