URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Incompliments. Preguntes i respostes de setembre i 2.

Alternativa | 15 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

- El contracte amb la fundació Natura Park no es troba ja fa temps caducat? Demanem l’Ajuntament demani a  la fundació obrir la seva canera de trànsit al públic, per fomentar l'adopció i autoritzi l'entrada als voluntaris que s'ofereixen a passejar i donar una mica de companyia als animals albergats (tot esperant sacrifici).

La regidora de medi ambient va confirmar que està caducat i que s’està preparant el plec per treure a licitació aquest servei. Una irregularitat que s'ha de solucionar ràpid.

 Veure article anterior sobre aquest tema. En aquest moment hi ha convocada una manifestació   el dissabte 20 d'octubre a Natura Parc, a Alternativa per Pollença fem nostres les peticions que fan els organitzadors de la manifestació:

.- Quines actuacions s'han fet en el tema de barreres arquitectòniques?

Va contestar el regidor del area de serveis que s’han fet diverses actuacions al parc de Pollença, Policia, via circumval·lació, oficina turisme, Cecilio Metelo amb Via Pollentia...

Insistim en el que hem dit sempre; cal sistematitzat el procés (pla bàsic d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques) i donar qualque pas per  reactivar la plataforma per l’eliminació de les barreres arquitectòniques. Pensam que aquest és el compromís al que es va arribar quan es vas aprovar els pressuposts i no s’està fent.

.- Quan publicaran les bases del  borsí d'interins d'auxiliar de clínica de la Residència?

El batle va respondre que han de resoldre un dubte legal sense especificar més per fer-ho.

.- Com  es troba la qüestió de l’herència del local del Bar Caty a favor de l'Ajuntament.

El batle va contestar que ja s’havia arribat a un acord amb dos hereus amb l’altre no... i que havia un retard amb la documentació i per un  conflicte entre els missers...

Vam fer tota una sèrie de preguntes sobre incompliments al plec de condicions de la neteja viaria i vam comprovar que al manco s’incompleixen tres articles. Veure article anterior sobre el tema.

.- Quan se crearà l’apartat de neteja viària vinculat a la pàgina web  amb dades obertes al públic com diu l’article 7 del plec de condicions? Quan publicaran a la pàgina web municipal la memòria de l’any 2011 de l’empresa de neteja viaria? (article 57)

El regidor de servei va dir que era un tema pendent de revisió, però que en aquest moment el web i facebook funcionen bé a l’hora de recollir queixes. En octubre es publicarà la memòria del 2011 i en gener la memòria del 2012. Un article incomplit. Animam als ciutadans a que facin arribar les seves queixes i enhorabones sobre el servei de neteja a la pàgina web i al  perfil de facebook de l’Ajuntament.

.-Per què han desaparegut diverses papereres (al carrer Mestre Albertí del Port, al costat del claustre...) ?  L’empresa de neteja viària ha  presentat l’estudi sobre el nombre de papereres com diu l’article 42 del plec de condicions? Si la resposta és sí ens podien facilitar una còpia.

El regidor de servei va contestar; Les papereres s’han reubicat molt a prop no han desaparegut, s’han col·locat 87 papereres noves... Encara resten papereres per col·locar. Del estudi no va dir res, altre article incomplit

.- Quina empresa fa el seguiment de la contracta de neteja viària? (art 41)  Quina empresa fa les campanyes de sensibilització i comunicació? (art 56).

El regidor de servei va contestar que no hi ha empresa de seguiment, que pensaven que era el personal de l’Ajuntament el que havia de fer el seguiment a canvi l’UTE havia de contractar més gent. La campanya de sensibilització la va fer Gram.  O sigui un altre article incomplit.

 


De la sèrie "fauna cavernícola" dibuix original de Miquel Trías.

 

Els que maneguen els doblers del comú també ho saben fer bé; voltros els esquerranosos mal cervellats podríeu pensar que els doblers que aboquen ací, aquí i allà es tuden, podeu posar, n'hi ha que els repleguen, i majorment són dels seus…

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb