URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Solidaritat amb en Miquel Amengual

Alternativa | 17 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Desde Alternativa per Pollença volem donar tot el suport al nostre amic Miquel Amengual , el qual ha estat una de les victimes de una  vergonyosa campanya de repressió per part de la delegació del govern que pretén espantar i dissuadir als ciutadans perque no protestin, en una de les mostres més evidents del que  l’actual política de la Por que està realitzant  el PP arreu de l’estat.

  El  passat  22 de maig , Miquel Joan Amengual va ser un dels molts pollençins qu e es van acostar a la seu del PP a Pollença per protestar contra la política del Govern , quan José Ramon va venir en la gira electoral prèvia al congrés del seu partit.

  En Miquel va defensar un menor de l'assetjament d'una persona que va resultar ser un guàrdia civil de paisà i no va entregar el DNI (bàsicament perquè no el duia a sobre). Totes les al·legacions d'en Miquel, reforçades amb el testimoni de vuit pollencins han estat rebutjades en via administrativa, i finalment se li ha imposat una multa de 3.000 euros. Aquesta multa s'ha de pagar independentment que després es pugui acudir a la via judicial. Per en Miquel aquesta quantitat és inassolible. Per aquests motiu s’ha  engegat una campanya de solidaritat i captació de fons per ajudar-lo en la tasca de pagar la multa i posar el recurs judicial, que també té uns costos. Si finalment aconsegueix recuperar l'import de la multa, en Miquel es compromet a destinar els doblers al pagament de les multes d'altres pollencins que també han estat multats. Es donarà compte de la quantitat recollida i les despeses assumides, sempre conservant la confidencialitat dels donants.

Per aquest motiu s'han obert dos comptes on fer les aportacions que cadascú pugui assumir:

Colonya: 2056 / 0000 / 66 / 4218002807

Sa Nostra: 2051 / 0036 / 00 / 1070024783

També us demanem la col·laboració per difondre aquesta campanya, que té el seu espai a la xarxa a l'adreça:

http://solidaritatmiquel.balearweb.net

 

En nom d'en Miquel vos donam les gràcies per la col·laboració.

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb