URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una zona de bany pels animals de companyia.

Alternativa | 18 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(veure article) Hem registrat pel proper ple d’aquest mes d’octubre una moció per demanar la habilitació zones de platja i de bany per usuaris amb animals de companyia, iniciant un pla pilot a la platja de “Can Cullerasa”.

 A Pollença al igual que altres municipis es va prohibir la presència d’animals de companyia a les platges per les reiterades queixes que feien usuaris de les pels excrements i altres molèsties que causaven els animals. No negam aquestes molèsties però pensam que la prohibició total és una exageració  .

Pollença com municipi que viu del turisme no pot deixar d’un costat el fet que hi ha molt de turistes que trien el seu destí segon les facilitats donades per viatjar amb els seus animals de companya; allotjament (a Balears hi ha més de 200), transport, platges i zones de banys adients Per això pensam que tant els residents al nostre municipi com els turistes que ens visiten han de tenir una zona assignada per poder gaudir d’un dia de platja amb els seus animals de companyia.  El nostre litoral té una zona que ara està tudada i sense serveis que podria ser habilitada per aquest servei, aquesta zona és la platja de “Can Cullerasa” que comença des de la desembocadura del torrent de Sant Jordi fins el límit del nostre municipi amb el d’Alcúdia . Aquesta platja podria ser equipada amb estaques amb anelles per poder fermar el animals, papereres, expenedors de bosses pels excrements etc. El que donaria un “plus” de qualitat turística i seria el primer pas per convertir a Pollença en un destí europeu de referència pel turisme amb mascotes (en Europa hi ha 47 milions de llars amb cans)

 

Per tot això a la moció demanam fer un estudi per dotar al municipi de Pollença de zona o zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia i posar en funcionament un pla pilot a la platja de Can Cullerasa pel proper estiu 2013. A més de donar publicitat al fet de tenir aquestes zones de platja i bany amb animals de companyia als principals esdeveniments turístics.

 


  El dissabte 20 d'octubre hi ha convocada una concentració a Natura Parc, demanant que la caneras'obri  al públic i autoritzi l'entrada als voluntaris. (veure article)

 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb