URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ahir manifestació a Natura Parc

Alternativa | 21 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir dissabte els dos regidors d’Alternativa vàrem estar a la manifestació que es va convocar davant la seu de Natura Parc per protestar per la situació que pateixen els animals de companyia que són capturats pel servei de recollida de la majoria dels ajuntaments de l’illa, sembla que les instal·lacions no estan en condicions per rebre aquesta quantitat d’animals i són ja bastants el casos de cans que entren sans a les instal·lacions i quan són recuperats pel seus propietaris surten amb infermetats virals com parvovirosis.

Des de Alternativa no tenim gens clar que els pollencins que perden el seu animal hagin de desplaçar-se fins a Santa Eugènia uns 44 kms. per recuperar el seu animal quan aquest ha estat capturat a Pollença.

A la manifestació han assistit unes 115 persones, altres diuen 160, però que més dona, des de Alternativa donem tot el suport a les associacions i particulars que lluiten pels drets del animals.

 

 

 

 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb