URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Moció de solidaritat i per minimitzar l'impacte de la retirada de la paga extra de Nadal.

Alternativa | 22 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Hem registrat pel ple d’aquest dijous una moció (la teniu a la continuació de l'article) on demanam la renúncia dels regidors amb dedicació exclusiva i els càrrecs de confiança a la paga extra de Nadal, la resta de regidors  reduiriam de forma proporcional el nostre sou, i els romanents es destinarien a l’àrea de serveis socials. La moció ha estat també signada pel PSOE i Esquerra.

Al darrer ple es va aprovar, amb el nostre vot en contra, el Reial Decret que  disposa la reducció de la paga extraordinària de Nadal, perjudicant seriosament el poder adquisitiu i els drets salarials dels treballadors públics, a més de ser un nou atac contra la funció pública. Aquesta mesura no és d’obligat compliment en el cas dels alts càrrecs i membres de la corporació. A Alternativa consideram necessari per solidaritat amb els servidors públics, que es produeixi l’aplicació de forma efectiva i amb els mateixos efectes  la reducció salarial a tots els càrrecs electes i càrrecs de lliure designació, tant de la corporació com de la resta d’organismes autònoms i demés entitats del sector públic depenent d’aquest Ajuntament.

A la moció també demanam als tècnics del Govern Balear , Consell de Malllorca i la Federació d'Entitats Locals de les Illes balears (FELIB),  que estudiïn  com altres administracions, com el govern foral de Navarra, han minimitzat la retirada de la paga de Nadal, avançant la extra del mes de juny del 2013 al gener i la prevista pel desembre del 2013  al juny.

 AQUEST ANY EN LLOC DE FELICITAR AMB "BON NADAL" HAURÍEM DE FELICITAR AMB "BON NADA"

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb