URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes del ple d'octubre.

Alternativa | 25 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Aquests són els precs i preguntes que presentam al ple d'avui. Aquest blog i el nostre perfil de facebook sempre estàn oberts als vostres precs i preguntes.

PRECS

- Demanam la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial i separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós

- Demanam que es torni a posar vigilància continua al programa “centre obert” a l’escola Miquel Capllonch. El fet de no haver-hi vigilància implica que hi entra gents que no hi hauria de entrar

- Demanam intensificar la vigilància al pati del centre cultural Miquel Capllonch per evitar que hi hagi gent que embruti la zona de jocs,  prohibir fumar a la zona de jocs infantils i posar cartells que indiquin l’edat adient per utilitzar els jocs infantils (hi ha adolescents que fan malbé dels mateixos).

- Demanam intensificar la vigilància al parc de la Gola .

- Demanam al batle de Pollença que transmiti personalment a la Delegació del Govern l'acord de Ple del passat mes de juliol demanar que resolgui anular les multes interposades a ciutadans de forma totalment injusta i desproporcionada.

PREGUNTES

1.  Ha passat un mes més sense que el regidor de serveis socials no hagi convocat una reunió de la Comissió d’Avaluació i Seguiment de la Crisi que va ser aprovada per unanimitat al ple d’abril. Reprovam aquest actitut per part del regidor que suposa una manca de respecte als regidors d’aquest Ajuntament i als ciutadans que representam. Quin dia pensa el regidor convocar aquesta comissió?

2.  S'ha fet un seguiment de com afecten les llistes d'espera dels distints hospitals de l'illa als pollencins? Per exemple deu mesos en oftalmologia a l'Hospital d'Inca?

3.  Quan pensen fer la reunió per reanudar la feina a l’ordenança d’ocupació de la via pública?

4.  Han comprovat que les pedres de la font de la Plaça es troben en bon estat?

5.  Quan pensen fer la reunió per valorar el Festival?

6.  S’han iniciat les negociacions amb l’empresa de transport per arribar al camp de futbol de del Port de Pollença

7.  On s’han reubicat les papereres del carrer Mestre Albertí del Port de Pollença.

8.  Quina empresa fa el manteniment de les bombes de calor del col·legi Miquel Caplllonch.

9.  A canvi de no contractar una empresa per fer el seguiment de la contracta de neteja viària? (art 41)  quants de treballadors més ha contractat l’UTE?

10.    Quan publicaran les bases del  borsí d'interins d'auxiliar de clínica de la Residència?

11.    Ha rebut el batle contestació del batle de Sa Pobla  i de la Direcció de Carreteres respecte a la informació que li van traslladar del perill de col·lapse del voral de la carretera a Sa Pobla a l’altura de son Ventura.

12.    Quin personal de l’Ajuntament no fitxa? Per què motiu?

13.    Com es troba la situación dels treballadors de l'Ajuntament "subrogats" a l'empresa de Neteja Viària? No pensen que el més lògic seria recuperar aquests treballadors ?

 

"undefined"
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb