URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ajuda'ns a fer el primer disc de Taverners

Alternativa | 01 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Els nostres amics de Taverners que van fer el concert d'Abril de República han posat en marxa un micromecenatge per poder fer realitat el seu primer disc i esperen les vostres aportacions. Ho han fet a través de plataforma  Verkami, una iniciativa que permet els usuaris convertir-se en petits mecenes per poder dur a terme diferents tipus de projectes Es tracta d’aconseguir 5.000 euros en 40 dies (van començar el 10 de novembre).

Diuen a la presentació del projecte:

TAVERNERS?

Taverners som quatre joves mallorquins amants de la cultura popular. Dels bars on encara serveixen palo amb sifó i de la cançó del poble. Sense romanticismes, sense nostàlgia. Empeltam el grall de xeremia amb instruments elèctrics. La nostra forma de fer amb un temps que han viscut els nostres pares i padrines. Conscients que cada vers que cantam, per antic que sigui, serveix per al present i el futur.

Vam començar a cantar el novembre del 2009, amb pocs recursos i sense grans pretensions. Així ens mantenim. Sonant allà on ens demanen. Des d'una biblioteca fins un bar, des d'un casal okupat fins un teatre. Des d'una escola d'adults fins una plaça. Ens sentim compromesos amb la gent feinera d'aquest país; amb aquells que estimen i promocionen la nostra cultura, amb aquelles que volen terra, treball i poesia.

Al primer disc de Taverners hi trobarem joventut, compromís, arrels. Hi trobarem Ovidi Montllor, Toni Roig, Guillem d'Efak, UC i Maria del Mar Bonet.

L'enregistrarem a Bunyola (Mallorca), sota la batuta de Miquel Brunet, reconegut productor de música tradicional i popular. L'anàrem a veure perquè volíem enregistrar la nostra versió del poema 'Siau qui sou' de Guillem d'Efak. Llavors ens animà a fer un disc sencer, a fer realitat aquest projecte i a tirar-lo endavant, perquè 'en la situació actual, és necessari que hi hagin grups que diguin coses'. Si tot va bé, el tendreu a les mans abans de la primavera de 2013. 

LA VOSTRA AJUDA / EL NOSTRE COMPROMÍS

Encetam amb molta il·lusió aquest projecte de micromecenatge del disc, amb total confiança en què ens donareu un cop de mà. El nostre objectiu no és altre que mantenir el compromís amb la música popular i els moviments socials i culturals d'aquesta terra. Sigui com sigui, seguirem a la nostra particular trinxera musical.

Es tracta senzillament d'ajudar econòmicament i per avançat al grup per a poder fer realitat aquest disc. Les aportacions serviran per a la producció total del disc (enregistrament, producció, edició,...). També, evidentment, vos demanam ajuda en donar a conèixer el projecte; potser no podeu aportar doblers però si coratge i això, per a nosaltres, és també molt important.

LES APORTACIONS

Com veureu, hi ha vàries recompenses. Des del disc tot sol fins un concert. Una de les que destacam és la de 30€. Si la triau, podreu assistir a una jornada especial als estudis on enregistrarem el treball, a Bunyola. Una sessió íntima on, a més d'explicar l'enregistrament i interpretar vàries cançons, contarem amb la presència de Bartomeu Mestre 'Balutxo' qui les comentarà i en farà una relació històrica. Tot això acompanyat de bon beure i cosetes per picar.

Si heu de celebrar una festa a ca vostra, no dubteu en escollir l'opció de 150€. Sonarà el timbre i tendreu Taverners en directe a la cuina de casa. Sempre que hi hagi bon menjar i beure, és clar. Així mateix, podreu entrar als camerinos el dia del concert de presentació. Festa assegurada, vaja!

Veureu que la majoria d'opcions inclouen l'entrada al concert de presentació. El lloc i la data d'aquest dependrà en funció de la quantitat de mecenes.

Finalment, vagin per endavant les gràcies. Entre tots i totes ho farem realitat!


Blog de Taverners

Sacrifici cavernícola

Alternativa | 01 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com 

Amb el missatge us tramet una escena del darrer èxit de Hollywood pel que fa a lespenícules o flims d’aventures historicoarqueològiques.

Hi podeu veure el troglodita Khasupramun Baawtzà cap del clan dels Naiophrenkishtees de la terra Vahwear, amb tot els seus corifeus, sacrificant a la caverna maleita tot el que per a nosaltres és intocable, com ho és la sanitat per al PP.

PS/ Un suggeriment a la caverna: podríeu jubilar en Lludrigus que ja té prou edat.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb