URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Marxa cicloturística solidària amb Minerval

Alternativa | 08 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

La Penya Ciclista de Sencelles organitza el proper dissabte 15 la Marxa Ciclista Solidària #VaportiNacho #Minerval.

El motiu d’aquesta Marxa és donar suport a en Juan Carlos Hurtado arrel de la mort aquest estiu del seu fill, el jove Nacho, afectat per la malaltia del glioma, en la recerca del finançament necessari per treure al mercat un tractament que pugui curar els gliomes o tumors cerebrals.

A l’acte de presentació de la Marxa hi assistiren en Joan Horrach i na Maria Mora, reconeguts ciclistes professionals de la nostra illa. Cal destacar que en Joan Llaneras i en David Muntaner, també apadrinen aquesta prova ciclista, i com no, els organitzadors reben el suport de la Federació Balear de Ciclisme a més un nombrós grup de col•laboradors que desinteressadament recolzen aquesta iniciativa.

A la pàgina col·labora amb Minerval trobareu nombroses formes de col·laborar amb aquest projecte (anterior article sobre aquest projecte) 

 

  
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb