URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els 3 porquets en la costa mallorquina.

Alternativa | 09 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui publicam un article d'un nou col·laborador, en Bernat Morey Colomar. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

 

En Picafort, en Covetes i Pedrito eren tres porquets que es volien construir una solleta en plena costa mallorquina. Ensumant així mateix que ja  no estava permès però creient- se impugnes cada un se la feu ben tranquil i a la seva manera. El llop semblava lluny aleshores.

 

En Picafort, el més bohemi de tots, es feu una caseta cavada en l´ arena de la platja..durés el que durés. Pensava que si venia el llop  ja canviaria d´ indret i d´ arena. Ell podia  cavar una caseta cada dia i tan feliç. El que no confiava era de la multa associada que li arribà i que fou la befa dels seus germanots.

 

En Covetes era més ambiciós. Per guanyar doblers planejà un grapat de solls amb quatre bloquets  vendre als seus amigots  ben davant Cabrera i en una badia paradís natural. Era igual si eren més lletges que el pecat o que un temporal pot ser se les endugués  en una estirada. Ell tanmateix no hi viuria.  Quan ja les tenia mig fetes li arribà el Gob justicier  i s´ aturà. No fou coratjós i això fou la seva perdició. Li ho feren esbucar i encara els seus li hagueren d´ ajudar a pagar un grapat de milions. Pobrets tots.

 

En Pedrito, el major, el sol del mundo mundial fou el que anà  més viu. Feu i acabà bona casa  i piscina inclosa i prohibida  i ben pinta en ampla i convida als porquets petits a banys de fang en la seva basseta com a servei públic i per dissimular. Fins ara anat viu. Sempre amic del llop justicier sap be  que per ara  no li esbucaran. Fins quant se´ n riurà dels altres se demanen ara tots.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb