URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La lliga es deslliga

Alternativa | 14 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Fa mesos que era  evident la divisió entre els tres regidors de la Lliga, una divisió que es va fer visible a la diferent posició dels tres regidors davant del projecte “Proposta per les Illes”.Projecte que tenia el suport d'en Martí Roca però no de na Malena i en Tomeu Fuster.

Les diferències es van fer públiques i notòries al darrer ple quan en Martí va votar diferent al seus companys a dues votacions. Mentre na Malena i Tomeu votaven amb els grups de l’esquerra, en Martí es va abstenir , facilitant el rebuig de la nostra moció d’un Ajuntament aconfessional i coincidint amb l’ abstenció de PP, CiU i UMP a la moció per sol·licitar al Consell de Mallorca la retirada d’obstacles de la carretera Vella de Lluc. L’explicació que ens va donar en Martí al final del ple i després a la ràdio municipal és que l’assemblea de la Lliga no s’havia reunit abans del ple, i que ell per tant havia votat el que pensava personalment. O sigui que ja tenim una idea de cap a on s’escoren les seves idees.

Al mateix temps en Martí va afegir que això no afectaria a la gestió del dia a dia de l’Ajuntament. Evidentment nosaltres no opinam igual i només cal parlar amb personal de l’Ajuntament per veure que fa temps que la gestió del dia a dia es ressent d’aquesta situació. A més a més és evident que si els tres regidors de la Lliga no eren capaços de parlar abans d’un ple, i consensuar una posició comú davant d’unes mocions, és impossible que poguessin  coordinar-se i posar-se d’acord en temes més complexos. Difícilment es podia mantenir una situació com aquesta i ahir na Malena i en Tomeu Fuster van fer pública la seva decisió d’abandonar la Lliga, decisió que té el suport de la majoria de la seva assemblea. 

En aquest moment en Martí Roca restarà com únic regidor de la Lliga a Pollença i na Malena i en Tomeu passen a ser regidors no adscrits, el que té diferents conseqüències;perden l'assignació com grup polític,  perden el lloc que ocupen a les comissions per a les quals han estats designats per la Lliga, poden assistir a les comissions informatives i altres òrgans col·legiats amb veu però sense vot, atès que no pertanyen a cap grup, no tenen portaveu, necessitan un altre regidor per presentar mocions...

 

Ara cal esperar com reacciona el PP, cal recordar a més a més que na Malena i en Tomeu es troben amb el nostre portaveu a la Junta de Govern i en Martí no. Pensam que resulta pràcticament impossible que en aquesta situació es pugui mantenir un equip de govern que fa temps no existeix... Retirarà el batle les delegacions a na Malena i en Tomeu? Entrarà CiU a l'equip de govern? Què farem la resta de grups de l'oposició? Continuarà...

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb