URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença sense servei de taxi

Alternativa | 19 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al passat ple del mes de setembre, el ple de l’Ajuntament de Pollença  va aprovar el canvi al reglament municipal del servei públic de transport de viatgers en automòbils de turisme, on s’autoritzava a l’actual flota de taxis del municipi a donar-se de baixa el mesos de hivern (de novembre a març), garantit el servei amb un mínim del 15 % dels vehicles de servei. Només els nostres regidors van votar en contra d'aquesta  modificació del reglament; els serveis públics no poden ser de temporada i una reducció del servei tan dràstica podia significar la seva absència alguns dies d’hivern.

Per desgràcia el temps no ha tardat en donar-nos la raó, aquest dilluns dia 17 de desembre era impossible trobar un taxi lliure disponible al municipi, fins i tot el telèfon de l’emissora municipal va deixar de contestar les cridades i cap vehicle va acudir a la sol·licitud de servei  d’un establiment del Port de Pollença.

Per això a Alternativa per Pollença denunciam l’incompliment dels serveis mínims d’hivern i exigim a l’equip de govern que investigui perquè s’ha donat aquesta situació, apliqui les sancions corresponents si fos el cas, i sobre tot vigili per evitar que es repeteixi aquesta situació. Igualment consideram que si es repeteix aquesta situació s'hauria de revocar el canvi del reglament.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb