URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Odi i ràbia

Alternativa | 20 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Sent odi i ràbia contra tots aquests governants que no saben més que matar de fam a les persones i reduir els pocs drets que ens queden als de baix, mentre rescaten bancs i amnistien als rics. L’únic que saben fer, en comptes d’escoltar a les persones que ho passen malament, és reprimir, multar, detenir, jutjar.

Multes de 1000 euros per als bombers que el Dijous Bo protestaren per les males condicions en que es troben, tant laborals com salarials. Parcs que no tenen suficients efectius i han de tancar, supressió de pagues i un llarg etcètera. I, en comptes d’escoltar-los i posar-hi solucions, la solució política ha estat la repressió econòmica. Un cop més.

Recordem els molts milers d’euros en multes als membres de l’Assemblea de la UIB que entraren pacíficament a la Conselleria d’Educació en demanda de millores en l’ensenyament i per protestar contra la política de retallades del Conseller Bosch.

Recordem als Jubilats per Mallorca que en els seus “Camins contra mentides” varen ser multats amb 2500 euros per l’Ajuntament d’Alaró per repartir pamflets amb les seves reivindicacions.

Recordem que l’Ajuntament de Palma comunicà l’obertura d’un expedient per sancionar al GOB per propaganda pels carrers de Palma, repartida pels mateixos Jubilats per Mallorca en el seu recorregut “Camins contra mentides”. Es veu que no cau bé que els destapin les mentides.

Recordem la detenció de dues persones que feien un piquet el dia de la vaga general. Els acusen de manifestació il·legal (i era un piquet!) i d’enfrontaments amb la policia, etc. Quan la veritat és que de totes aquestes acusacions no n’hi ha ni una de certa: anaren directament a cercar, entre la gent, als detinguts. Per no parlar dels represaliats de la vaga del 29 de Maig.

Recordem la detenció i el prompte inici del judici contra una persona que formava part del Casal Ocupat Sa Foneta. L’acusen de lesionar a tres policies que hagueren d’estar una setmana cada un de baixa. El surrealista és que aquesta persona portava una guitarra amb una mà. I tansols amb l’altre va aconseguir infringir tant de mal als policies. Més mentides per protegir un immoble buit durant anys, que pertany a un banc, i que estava ple de vida, repintat, net.

Recordem les multes imposades a les persones que havien fet net i sembrat el solar de l’antiga casa del poble de Palma. Un espai brut i degradat que es convertí en un hort. En comptes de donar-los les gràcies, els han arribat multes.

Recordem les multes a les persones que protestaren contra les “autoritats” al Cosso de Felanitx i a les que la policia va ruixar amb esprai de pebre.

Recordem a les persones multades amb milers d’euros per participar en les diverses concentracions convocades per l’insultant i provocadora gira de José Ramón Bauzá pels pobles de Mallorca. En comptes d’escoltar el malestar dels pobles, importaren efectius de la Guàrdia Civil de la Península i infiltraren guàrdies de paisà entre els manifestants.

Recordem als sahrauís retinguts, colpejats i multats per haver anat a entregar un escrit amb la seva problemàtica al consolat marroquí de Palma.

Recordem als detinguts del 15M a Palma als que la fiscalia demana 1 any de presó.

Recordem-ho tot. I no oblidem que de casos com aquests encara n’hi ha hagut molts més aquests últims mesos.

Tenc un company que en un plenari a l’Ajuntament de Palma va gosar de dir als regidors que eren uns “llepasandàlies” (ja que per llepar el cul no fa falta acotar-se tant) i els va dir per tres pics “em feis oi”. Això han aconseguit: odi i ràbia per part d’una part de la població que no vol resignar-se a viure sota el jou de la dictadura política i econòmica que ens estan imposant.

Intervenció dels iaiosflauta el 29 de novembre a l'Ajuntament de Palma

El vídeo mereix la pena especialment a partir del minut 3.42

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb