URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern de 23 d'octubre

Alternativa | 21 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Resum de  la Junta de govern del 23 d’octubre.

- Vam aprovar la proposta del regidor d’Educació del pressupost corresponent al subministrament de finestres d’alumini per a substituir les finestres de fusta, pràcticament podrida, de l’edifici municipal Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença atès que quan plou entre molta aigua per les finestres i actualment també es presta el servei de l’Escola d’Adults a dit edifici municipal. Pressupost presentat per “Bocchoris Alumini S.L.U”, per un import total de 9.728,22 euros (IVA exclòs). Ens sorpren veure la despesa que es va fer al seu dia a la reforma de l'edifici i que ara s'hagin de fer inversions com aquesta.

Vam aprovar la proposta del regidor de Serveis Socials relativa a la concessió d’ajuda econòmica puntual i vist l’informe tècnic emès per la treballadora social municipal de 198 euros per una ajuda per medicaments. A la Junta de govern arriben casos realment dramàtics que demanen ajudes puntuals. Esperam que el regidor de Serveis Socials no es dediqui només a organitzar recollides caritatives amb les Noves Generacions (lloables però insuficients) i sigui capaç de dinamitzar i fer útil la comissió anticrisi.

Vam aprovar a proposta de la regidora de Cultura del conveni entre l’Associació Paraula Centre de Serveis Lingüístics i l’Ajuntament de Pollença per a la realització dels cursos de català 2012-2013 :2012: 6.300 euros i 2013: 12.000 euros.

Vist que per la Tresoreria s’ha posat en coneixement de la Intervenció municipal que actualment es produeixen de forma puntual excedents de liquides que poden ser objecte de rendibilitat mitjançant la seva imposició a termini i vistes les ofertes presentades per diferents entitats financeres. Vam aprovar contractar dues dipòsits a termini, en funció de les disponibilitats de la Tresoreria municipal, amb la Colonya i la CAM.

Vam aprovar l’expedient per a la contractació administrativa del servei de coordinació del museu i assessorament en matèria de patrimoni artístic entre d’altres: complir amb el pla director del Museu; impulsar i realitzar les bases de dades, catàlegs..; pla d’actuació anual i propostes relacionades amb el patrimoni artístic municipal. A aquest punts vam poder fer diverses aportacions que van ser recollides al plec de condicions. Veure article anterior. En aquest moment hi ha set licitadors que ja han presentat els seus projecte. 

Vam resoldre el expedient de responsabilitat patrimonial i desestimar la reclamació de responsabilitat patrimonial formulada per un ciutadà demanant se l’indemnitzi dels danys i perjudicis provocats per la negligent actuació municipal al canviar de lloc la seva parada al mercat col·locar a l’empresa que representa en situació d’inseguretat jurídica, demanant una indemnització de 250.000 €. Per demanar aquesta indemnització havia de presentar proves reals i concretes de la relació de causa a efecte d'aquesta perdua. 

Vam aprovar el conveni entre la Conselleria de Presidència i l’Ajuntament de Pollença per instrumentar la concessió d’una subvenció directa per dur a terme el projecte “Acollida i Integració Lingüística” de 1.584 euros , a fi de desenvolupar actuacions destinades a promoure polítiques d’acolliment i integració de les persones immigrades al municipi de Pollença. 

Ja podeu trobar a les llibreries el darrer llibre d’Andrés Rábago EL ROTO. L’obra porta per títol Camarón que se duerme (se lo lleva la corriente de opinión)un assaig demolidor sobre els mitjans de comunicació.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb