URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Això no és una innocentada. Pagar el projecte de l'auditori.

Alternativa | 28 Desembre, 2012 23:01 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies ens vam reunir els portaveus de l'oposició amb els membres de l'equip de govern per tractar al pressupost del 2013, i s'ens va informar que una de les partides a incloure a aquest pressupost és el pagament del projecte de l'auditori d'en Moneo (uns 150.000 euros). El batle va comentar que s'havia reunit amb Rafel Moneo aquest estiu i que havia arribat a l'acord de pagar el projecte de l'auditori ja que encara que no havia res signat, era evident que s'havia encarregat aquest projecte (presentació del projecte a Pollença i nombroses reunions documentades) i a un contenciós és clar que l'Ajuntament perdria. Clar que podem afegir que a un contenciós restaria clar el penós paper que ha tengut entre altres el batle a aquest tema.

La passada legislatura ja vam denunciar que haviam intentat consultar l'avantprojecte de l'auditori, que només haviam pogut veure a la seva presentació al maig del 2006, i que aquest no es trobava a l'Ajuntament sinó al col·legi d'arquitectes i que no es podia consultar ja que no s'havia pagat. I ja vam dir en aquell moment que l'Ajuntament tenia un deute important amb l'estudi d'en Moneo, fet que negava l'anterior batle, que inclòs va tenir la barra de dir que l'Ajuntament no havia encarregat cap projecte. Aquest pagament s'afegeix a tots els doblers que l'Ajuntament ha perdut del Fons de Cooperació Local del Govern ja que es van tenir que tornar els 172.000 euros que haviam rebut al 2007 per invertir a l’Auditori, i no vam rebre cap doblers del Fons al 2008, 2009 i 2010 ja que no es va començar l'auditori.

Durant molt de temps Alternativa va ser l'únic partit que es va posicionar clarament contra un projecte impossible. Ara a Alternativa exigim a tots que al seu dia van participar d'aquesta bogeria, inclòs l'actual batle, que donin una explicació pública de per què a Pollença no tenim ni una sala multifuncional, ni  els doblers de les subvencions i perquè hem de pagar el projecte d'un auditori que no es farà. També consideram que el batle ha de demanar al govern que pagui part del projecte de l'auditori ja que consideram que la seva responsabilitat és similar a l'Ajuntament.

A aquest blog teniu una bona quantitat d'articles sobre aquesta bogeria a la secció auditori.

Aquestes fotografies ens han sortit molt cares.

 

 

 

 

 

Observatori Alternativa – Sortints Lliga Regionalista

Alternativa | 28 Desembre, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Alternativa i els membres sortints de la Lliga Regionalista han acordat constituir un observatori mutu per poder esbrinar si seria possible una coalició preelectoral i fins i tot una possible fusió de cara a les properes eleccions de 2015.

Aquest observatori estarà constituït per una sèrie de membres d'ambdues parts, on tant uns com els altres anirien analitzant les accions de l’altre part per poder establir, cada cert temps, encara sense determinar, quines han estat les accions o opinions que no són acceptables per l’altre part i poder arribar a un acord.

Ara mateix, els entrebancs més grans son:  La facilitat que va tenir l’extingida junta de la Lliga Regionalista en pactar amb el Partit Popular, i la ja més que relació d’Alternativa amb les Candidatures d’Unitat Popular (CUP).

Naturalment no ha estat convidat a aquest observatori el regidor Martí Roca que ja s’ha manifestat la seva intenció d’incorporar-se al nou partit fruit de l’acord entre Convergència per les Illes i la Lliga Regionalista.

Els temps dirà la possibilitat de donar passes cap endavant és pot fer una realitat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb