URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Balanç del 2012. 1

Alternativa | 30 Desembre, 2012 23:01 | facebook.com twitter.com

Els primers mesos de l'any 2012 van venir marcats per l'ampliació a quatre de les dedicacions exclusives de l'equip de govern. Per a nosaltres era molt importat mantenir les tres dedicacions exclusives (va ser un  dels nostres punts mínims per qualsevol negociació de govern) i vam fer tot el possible per evitar aquesta ampliació de dedicacions. Després de un parell d'anades i vengudes finalment es va aprovar al ple extraordinari de febrer amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció del PSOE i CiU. Ara, al ple extraordinari que hem demanat tots els grups de l'oposició, demanam informació del Regidor de Personal i Noves Tecnologies respecte de les activitats desenvolupades, que suposadament varen justificar l'assignació de la dedicació exclusiva.

Un altre punt d'intens debat al principi d'any va ser l'intent de l'equip de govern de presentar al·legacions al Pla Hidrològic de les Illes Balears per reduir la zona humida de l'Ullal i urbanitzar-la. Una pretensió a la que tenien el suport de CiU. Després d'una intensa campanya de la resta de grups de l'oposició finalment vam aconseguir que no presentassin les seves al·legacions. Ara ens trobam a l'espera de veure que passa finalment amb el Pla Hidrològic. Evidentment amb un govern en mans del PP ens esperam el pitjor.

A principi d'any també es va aprovar el pressupost, amb el vots a favor de l'equip de govern i Esquerra. Sembla que al 2013 no serà possible una aprovació en un temps tan raonable. En aquest moment només hem fet una reunió i ja ha sortit un tema al que ens oposam: pagar sense més el projecte de l'auditori d'en Moneo,150.000 euros. A més a més és evident la divisió dins l'equip de govern que dificultarà encara més l'aprovació del pressupost.

El mes de febrer també va ser el de les dues denúncies presentades per l'arquitecte municipal, sr Rafel Balaguer  contra el nostre portaveu, en Pepe García, i el nostre coordinador, en Garci. Una denúncia absurda, que no ha merescut cap tipus d'acció judicial i que era un intent per part de l'arquitecte municipal i altres persones de coaccionar-nos i aturar la nostra activitat política, cosa que evidentment no van aconseguir.

Al mes d'abril ens vam trobar amb una pèssima notícia per a Pollença: el tancament del  Centre de Turisme Ornitològic  de la Gola . Vam lluitar per  la continuïtat del Centre i el manteniment i millora de la zona humida i del Parc. El Centre es va obrir aquest estiu però la seva obertura i continuïtat es troba en perill per les retallades de la Conselleria de Medi Ambient.

El mes d'abril també va ser el mes al qual es va aprovar la nostra moció de creació de la comissió d'avaluació i seguiment de la crisi... però el regidor de Serveis Socials va tardar vuit mesos en convocar la primera reunió de la Comissió i fa la impressió que és impossible que aquesta comissió pugui funcionar amb aquest regidor.

Esperam que el 2013 sigui millor. Continuarà...

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb