URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Molts d'anys!

Alternativa | 31 Desembre, 2012 23:01 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa vos volem desitjar a tots, MOLTS D'ANYS, SALUT I ALEGRIA!

Al 2012 hem fet moltíssima feina i hem liderart moltes de les accions polítiques de Pollença, mai que més gràcies al suport dels ciutadans, que ens ha permès ser la tercera força política del municipi Per desgràcia quan un partit es troba a l'oposició la seva feina productiva depèn en moltes ocasions de l'equip de govern i no tota la feina que hem fet ha obtingut sempre resultats positius, encara que hem ajudat a evitar un parell de desastres i a millorar algunes accions de govern.

Esperem que aquest any 2013 sigui un any de lluita i mobilització social que ajudi a garantir els serveis públics i la sortida de la crisi, que no passa per les retallades del govern. A aquesta lluita trobareu a Alternativa per Pollença per tenir un futur millor.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb