URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

DretDecidir

Alternativa | 01 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

L'àgora de la caverna baleàrica té respostes,  arguments i sofismes per a qualsevol situació. Davant els arguments dels partidaris del dret a decidir —arguments fonamentats en la pura i simple democràcia o voluntat popular— el saig del Desgovern els diu que defensen una  il·legalitat, que va contra la  Kontitusió, que no es pot tocar i —aferrau-vos fort— que ell ja va decidir l'any 1978. Bon recotri! i que ho és de viu. Li podríem retrucar primer, que les lleis es poden canviar per tal que el que ara no és legal ho pugui esser en el futur, àdhuc la Kontitusió es pot canviar, quan els va convenir bé que ho feren; i tanmateix meam si aquesta Karta Magna serà com els Prinsipios Funamentales del Moimiento Nazional que com diu l'article 1 són por su pròpia naturalessa, pemmanentes e inattelables, Franco dixit 1947; i encara en podríem dir una altra, que devers el 1966 ja en féren un de refreirendum i per tant no hagués calgut  el del 1978.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb