URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle ja no pot negar la crisi de l'equip de govern...

Alternativa | 07 Febrer, 2013 17:48 | facebook.com twitter.com

Fa temps que a Alternativa veniam denunciat la crisi de l'equip de govern, mentre que el batle el negava... el temps una vegada més ens ha donat la raó. Ja des del principi de la legislatura es veia que alguna cosa no anava bé a l'equip de govern quan demanavam que es publiqués el pacte de govern i s'ens contestava com si no hagués cap problema... però no es publicava. També era evident la falta de coordinació en propostes de l'equip de govern que es retiraven al darrer moment. Després va venir la retirada de les competències de disciplina urbanística de la Junta, la pretensió del batle de nomenar un càrrec de confiança per decret, la ruptura de la Lliga per la creació del PI, la presentació de dos pressupost i finalment les diferències en la valoració i gestió del Festival. Com van dir en aquell moment la situació era totalment insostenible i finalment els dos regidors no adscrits, na Malena i en Tomeu Fuster han abandonat l'equip de govern.

Pensam que la decisió dels regidors no adscrits  de l'equip de govern és coherent i lògica i més encara si com diuen ha faltat comunicació i coordinació i  el batlle no ha volgut acceptar el pacte que l'han oferit. Tenim l'experiència de la legislatura passada quan cada partit del suposat equip de govern anava per lliure; un desastre (tan de bo els regidors  del PSOE i PSM haguessin fet el mateix a aquell moment).

Quan els grups de l'oposició vam convocar el ple extraordinari vam dir que el batle tenia l'oportunitat de deixar la seva actitud de menfotisme  i demostrar que realment volia canvia l'actual rumb erràtic de l'Ajuntament, per desgràcia no l'ha fet i ara quan encara no hem arribat a la meitat de legislatura es troba governant només amb sis regidors.

És clar que tots els partits des de les nostres diferències  volem el millor per Pollença, i ara el que cal és fer un major esforç i més feina per demostrar als ciutadans que es pot governar un municipi des del consens, però per això el primer que ha de canviar la seva actitud és el batle. El que no pot fer com ha fet en altres ocasions és negar la realitat. Ja és hora que faci una mica de autocrítica, canviï la seva actitud respecte als acords del ple i a la fi s'adoni que només té cinc regidors i governa amb 6 davant 11 regidors de l'oposició.

En aquest moment encara no hem aprovat un document tan essencial com els pressuposts anual, un tema al que es pot vincular una qüestió de confiança que podria llevar al cessament del batle.

 La notícia a

Mallorca diario

Diario de Mallorca

No som profetes però ...

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb