URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Patrimoni i contractacions. Juntes 14 de novembre i 4 de desembre

Alternativa | 08 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. Ens sap greu no anar al dia en la publicació d'aquestes Juntes, que és una feinada ingrata. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament.  

Publicam les actes senceres, respectant la llei de protecció de dades:

Junta de 14 de novembre 2012

Junta de govern de 4 de desembre 2012

 A la Junta del 14 de novembre, a la que no va asistir el nostre representant per motiu de la vaga general, el més destacat va ser:

- Dació de compte de la resolució de batlia núm. 1081 de dia 8 de novembre de 2012 relativa a l’expedient disciplinari incoat a dos treballadors ( expt núm. 5412). Una falta greu consistent en l’abandonament del lloc de treball sense causa justificada i amb perjudici al servei, ja que la feina no es va fer(Art.51). La sanció va ser de set dies.

.- Dació de compte de la resolució de Batlia núm. 1042 de dia 26 d’octubre de 2012 relativa a les reclamacions presentades contra el plec de clàusules administratives particulars que regeix la contractació administrativa de serveis informàtics (Exp. núm. 32/2012/ Contractació)

- Adjudicació  del contracte administratiu d’obres relatiu al projecte “Millora de l’aparcament i accessos/annex a la zona poliesportiva de Pollença” (Expedient núm. 54/2012/Contractació).

No estam d'acord amb que aquest projecte fos tan urgent i necessari quan no s'han rebut els doblers del Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

- Adjudicació del contracte administratiu d’obres relatiu al projecte “Canvi de coberta, millora d’accessibilitat i instal·lacions a Can Llobera” (Expedient núm. 55/2012/Contractació).

.- Aprovació de l'expedient per a la contractació de les obres “Adaptació i eliminació de barreres arquitectòniques de les habitacions de la Residència Social Santo Domingo” i convocatòria simultània de la licitació.

Als dos projectes anteriors ens preocupa el control arqueològic dels mateixos. A la darrera Junta de Govern vam expressar les nostres preocupacions per Can Llobera. Les respostes que em va donar la regidora de cultura és que la tècnica havia indicat quins objectes eren valuosos i que s'havien embalats, també ens va comentar que el Consell faria el control arqueològico quan es faci la caixa de l'ascensor. Ja veurem si no fan cap desastre.

- Aprovació de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Pollença i la Fundació Deixalles en matèria d’Inserció Laboral

- Aprovació del programa de la Fira d’Artesania 2012

 

A la Junta del 4 de desembre el més destacat va ser:

- Aprovació, , de la sol·licitud d’inici del procediment d’avaluació d’impacte ambiental del projecte d’instal·lació de la conducció per al subministrament d’aigua potable al nucli urbà de la Cala Sant Vicenç pel Coll de Síller.

Un projecte molt important que ha de permetre recuperar el subministrament públic d'aigua la Cala Sant Vicenç.

- Dació de compte de la resolució de Batlia núm. 1126 de dia 19 de novembre de 2012 relativa a l’aprovació de l’expedient per a la contractació administrativa dels serveis de manteniment integral de les alineacions arbòries del municipi de Pollença (Exp núm. 53/2012/Contractació).

Una de les nombroses contractacions que calia regularitzar.

- Aprovació de l’expedient per a la contractació administrativa del servei de recollida i acollida d’animals domèstics al municipi de Pollença i convocatòria de la licitació (Exp núm. 52/2012/Contractació).

Un tema al que vam poder fer aportacions al ple per aconseguir un servei de qualitat transparent i obert al públic.

- Aprovació de l’expedient de contractació administrativa del servei de treball preventiu socio-educatiu amb infants i joves en risc o situació d’exclusió social al Port de Pollença (Exp. núm. 49/2012/ Contractació).

Un servei fonamental.

- Adjudicació, si procedeix, del contracte administratiu de serveis de senyalització de nous carrers del municipi de Pollença (Exp núm. 59/2012/Contractació)

Semblats raonables

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb