URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Factures, reunions...Precs i preguntes 2

Alternativa | 11 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Aquest són els precs que vam presentar al darrer ple (els relacionats amb el Festival ja els vam comentar a un article anterior) :

- Demanam al regidor de serveis que ens faciliti la proposta de GESTALIS per portar el servei de seguiment dels serveis de neteja viària.

Haviam demanat les tres propostes d'empreses  que havia presentat l'empresa de Neteja Viària per facilitar el seu seguiment i el regidor de serveis en un principi només ens havia facilitat dues. Abans del ple ens va enviar la proposta de Gestalis. Farem un article sobre aquest tema.

- Reiteram el que va demanar UMP a l’anterior ple ordinari i no s’ha complit a aquest i és que a l’ordre del dia del ple les mocions siguin col·locades seguint l’ordre del seu registre.

El batle va dir que es miraria de complir.

- A la darrera Junta de Govern es van aprovar dues factures; una de 3.988,16 euros per sis bancs de plàstics i l’altra de 3.993 per set cartells informatius, o sigui les dues al límit dels 4000 euros que haguessin suposat un contracte menor. A pesar de que a la relació la raó social era diferent a la Junta vam comprovar que semblava la mateixa empresa (mateix logotip i adreça) encara una es presentava com una Comunitat de Bens i l’altra com autònom mateix logotip… Demanam un informe d’intervenció i la regidora responsable sobre aquestes factures, i que si pensen fer una renovació de mobiliari públic amb es faci d’una forma correcta.

 Una de les nostres feines a la Junta de Govern és controlar  les factures que es presenten, en més d'una ocasió s'han retirat quan ha hagut dubtes i després s'han corregit o s'han donat les explicacions corresponents, aquestes no es van retirar i les explicacions ens vam semblar insuficients, per això hem portat el tema al ple.  La regidora de medi ambient va dir que ja estava preparant un informe sobre el tema, l'estam esperant.

 

Pot informar el batlle del contingut de la reunió  que va realitzar amb veïns de la primera línia del port de Pollença?

Va contestar el batle Es tractava de sondejar als ciutadans afectats, sobre unes propostes, que va dir que portaria a la comissió d'urbanisme, dins la negociació en el procés de cessió de la carretera des de la rotonda del rellotge solar fins la rotonda de la base militar amb la Direcció Insular de Carreteres. Al ple el batle no va dir res més però un veí que va anar a la reunió ens va informar que van parlar de la possibilitat d'ampliar la vorera davant de l'aparcament de Ports. Sobre tot pensant en recaptar més  amb noves ocupacions de via pública. Aquesta és una de les coses que ha de canviar el batle i és convidar a la resta de grups polítics a aquestes reunions o com mínim informar i sobre tot quan li demanam a un ple.


 Com va anunciar a la premsa el batle ja ha iniciat els contactes amb tots els grups de l'oposició per reunir-se i tractar el tema de la crisi de govern. Pensam que el batle és el màxim responsable de la situació i que la sortida de la mateixa ha de passar per un canvi del seu tarannà, cosa molt complicada. El batle ha de governar des de la transparència, el diàleg i el consens, no des de l'opacitat i autoritarisme que ha mostrat a un bon grapat de decisions aquesta legislatura.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb