URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reunió, assemblea i concentració

Alternativa | 14 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 Ahir els dos regidors i el coordinador d'Alternativa per Pollença ens vam reunir amb el batle i el nou primer tinent de batle (en Martí Roca).

A la reunió ens van donar el pacte de govern entre el PP i la Lliga, fins ara top secret, però ens van demanar que no el publiquem fins que l'hagin donat a la resta de partits (avui també es reunien amb el PSM i encara s'han de reunir amb PSOE i Esquerra). No passa res podem esperar uns dies més. El que resulta incomprensible com els hem dit a la reunió és que no el publicassen tot d'una el 10 de juny del 2011 quan es va signar. La setmana que ve el publicarem i el comentarem. 

Cal dir a més a més que a la dificultat de la situació política actual cal afegir que en aquest moment no tenim interventor, arribarà en breu, i tampoc la secretària titular (baixa per maternitat).

 A la reunió ens van comentar que volen que continuem a la Junta de Govern ja que pensen mantenir el seu pacte al qual s'indica que reservarien un sisé membre de la Junta de Govern per "una altra formació política" que som nosaltres per ser el grup més votat de l'oposició. Per la nostra part en aquest moment no tenim cap problema en continuar a la Junta de Govern ja que ni abans ni ara s'ens sol·licita res a canvi i a la mateixa podem exercir la nostra feina d'oposició de control i aportacions igual que fem a tots els òrgans col·legiats dels que formam part.

L'equip de govern és conscient de que és més que complicat governar amb els sis regidors, de moment el faran amb pactes puntuals, però tenen la intenció de tenir un equip de govern més ampli i sembla que volen arribar a un acord amb CiU que comparteixen projecte polític amb el regidor de la Lliga. De moment l'equip de govern només han repartit el control de les àrees dels regidors dimitits entre ells de forma temporal.

Els dos temes que més preocupen a l'equip de govern en aquest moment per la seva imminència i pel que han demanat col·laboració per part de la resta de grups són l'aprovació del Pressupost i de l'Ordenança d'Ocupació de la Via Pública. Per la nostra part els vam reiterar que continuarem fent la mateixa feina que hem fet fins ara, decidint el que consideram millor per a Pollença a partir del nostre programa i nostra assemblea.

A més a més de comentar-les l'error de no publicar el Pacte de Govern, els van comentar que el batle ha d'informar  i tenir més en compte a l'oposició:evitar casos com el de la Secretària, informar-nos de reunions com la que va fer amb veïns de la Primera Línia del Port, tirar endavant les mocions aprovades al ple (han encarregat al regidor David Alonso fer el document que es va aprovar al ple extraordinari i que hauria d'estar fet fa dies), reunir i fer feina de bons i de veres a la comissió anticrisi... 

  Per la nostra part pensam que el batle  ha de ser responsable i conscient de que no es pot deixar passar el temps. Cosa ha fet  fins ara i que ens ha abocat a aquesta  situació 


Aquest divendres 16   fem la nostra assemblea ordinària a Can Ramón a les 20 :30h. Una assemblea que hem avançat per poder parlar i analitzar l'actual crisi de govern, les feines fetes i els temes del proper ple.

Alternativa per Pollença funciona de forma assembleària,  tothom pot dir la seva i cada persona és un vot, sense líders ni caps que s'imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important. 
Si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com 

Alternativa per Pollença simplement sóm un grup de ciutadans amb ganes de fer feina per un canvi en les formes de governar i gestionar els nostres doblers. Tots tenim altres feines i cap de nosaltres vol fer carrera política, simplement exercitam la nostra responsabilitat com a ciutadans.


Demà dissabte concentració contra el genocidi financer i per l’aturada dels desnonaments a les 18:00 a la Plaça Espanya de Palma.

 A la continuació de l'article teniu informació  de la Plataforma d' Afectades per la Hipoteca de Mallorca.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb