URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conclave

Alternativa | 16 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

El Papa de Roma —successor de Sant Pere, representant de Crist a la Terra i una de les més importants autoritats en el món i la bolla, físic i espiritual, a més de ser qui s'abilla amb els uniformes més bells del planeta— ha dimitit, abdicat o com es digui, mentre que els polítics d'un país de tercera divisió implicats en casos de corrupció, sobretot els de la caverna, no  fan comptes de dimitir  tot i haver assegurat que  ho farien si es donaven unes circumstàncies que s'han donat.

No seria fantàstic que l'Esperit Sant que infon els Sants Pares amb la seva sapiència, inspiri els nostres presumptes corruptes perquè toquin el dos? Des d'ací voldria suggerir a genteta propera com l'apotecari que prenguin llum de na Pintora i se'n vagin abans que els engeguin.
I ja que hi som, una reflexió: no vos agradaria, com a mi, que vos donassin una feineta a la Sixtina mentre s'hi fa el Conclave? Podria esser d'escolanet o de servent duent als cardenals els cafès o els tes o els Tres Caires si s'escau; sabeu que ho seria de polit esser a la capella sense turistes i durant les funcions que li són pròpies.
 
 
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb