URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A Mar i vent sobra gent

Alternativa | 22 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 Avui publicam un article d'en Bernat Morey i un dibuix original d'en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

No volen i cerquen evidències de que la Casa Reial al final protegeix al Sr. Urdangarin?. Doncs observin el muntatge  que s´arma  a l'hora d'allotjar a l´imputat en el Palau de Mar i vent. Amb el que li cau al bergant  no valdria més que es refugiés en qualsevol hotel com qualsevol ciutadà?.  No comprometria ningú ni  a la seva defensa. Acollint se  a la protecció reial no sols posa en entredit  a  la seva  família política sinó que s'en riu altra pic dels ciutadans. Sigui innocent o culpable amb   el que ens costa la broma  podríem donar  menjar  a molts de desemparats o fins  i tot muntar un asil a Mar i vent. No ens diguin que no seria més just. Sr. Urdangarin...si ens llegeix ens escolti. No li es gens bo pe la seva imatge i defensa tota aquesta parafernàlia. Nosaltres si fóssim innocents ho tendríem clar. Si fóssim culpables i no raonéssim de desesperats pot ser ens aferraríem a qualsevol caliu, pot ser no, però intuïm aniríem més vius. Dins Marivent se posa al nivell del seu ex soci i compromet la monarquia i a la seva dona. No és el seu sogre qui l'allotja  aquí sinó tots els mallorquins als que vostè ens  ha ofès ja abastament. La seva postura no s'entén a no ser que sigui un inconscient  o que ja estigui  jutjat i absolt, vostè ja ho sàpiga i se'n rigui altre pic de nosaltres. Li ho tirem en cara  pel que presumptament ens ha costat i ens costa ara i avui de la nostra butxaca. Pel demés agur a vostè i a tota la seva tropa política. No teniu vergonya.


 Què en trobau?  Què en Furtantgarín arrossegarà la monarquia a la vall de Hinnom d'on la va treure en Franco tant d'anys fa? I sobretot, recordau que a Grècia República es diu Democràcia.

Amén
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb