URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Diada Fotogràfica i el remor

Alternativa | 23 Febrer, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple vam demanar sobre la utilització de la marca Pollença a la II Diada Fotogràfica de Mallorca:

Pot informar la regidora de turisme amb quins criteris es va triar la II Diada Fotogràfica com acte per a la promoció turística sota la marca Pollença? Quins altres actes s’han fet o es pensa fer aquesta promoció? Quin és el full de ruta de l’equip de govern ha aquest tema?

Va contestar el batle que va explicar que se li va convidar a la Diada i que des de l’àrea de cultura se l’havia demanat una col·laboració;camisetes i dvds pels participants i el mateix que fem a altres àrees els van donar.  Se li va convidar a fer una fotografia i no va voler ser maleducat...

Com el batle no havia contestat a les nostres preguntes, li vam insistir a les mateixes i recordar que al seu programa el PP deia; "Reprendrem la promoció turística sota la marca Pollença pel foment del turisme, per crear imatge i per fer públiques les accions municipals. Si es crea marca es fa poble". 

Ara també sabem que era un dels punts del pacte PP-Lliga.

Utilitzar la marca POLLENÇA per a totes les àrees i com a imatge corporativa (amb el consens de tots els partits polítics).

Cal dir que de moment no hem sabut res d’aquest “consens”

El batle va contestar que la marca quan es va fer era per tot el municipi, havia un full de ruta i una gran quantitat de recursos públics. Després ha hagut una falta de suport per part de molts de col·lectius i han faltat molt de recursos. La marca l’empleam quan és un acte que pugui tenir transcendència o publicitat, la idea és que es pugui utilitzar com referent.

O sigui una idea de “fer poble” amb la marca prou pobre.

Paral·lelament a aquesta feina al ple  hem tingut tota una pol·lemica amb en Martí Morro un dels organitzador de la Diada Fotogràfica. Al principi  vam patir a facebook diferents insults i atacs per part d'en Martí i els seus amics i amigues. Estam acostumats i no els  vam donar major importància. La qüestió és que posteriorment en Martí va insinuar que havia estat Alternativa o una persona vinculada a nosaltres qui havia distribuït uns pamflets anònims ( la policia ens va mostrar un i als mateixos sortia una fotografia de la diada del batlle i les models i una altra de la germana del batle amb la bandera de Pollença amb un text que venia a dir com si er aquesta la forma de promocionar Pollença).

 En un principi en Martí Morro afirmava que  tenia molt d'indicis que haviam estat nosaltres quins haviam repartit els anònims; una veïna, un policia que se l'havia comentat a un altre dels organitzadors (en Miquel Llompart) a un sopar, ell que havia anat al quarter i altre policia se l'havia confirmat, altres persones, comerços..

Aquesta difamació si que ens va semblar greu ja que sempre ens agrada donar la cara i signar el que fem bé o malament. La qüestió es que el nostre portaveu, en Pepe García,  va quedar amb Martí per aclarir el tema. A la reunió en Martí ens acusava dels reparts d’anònims però no ens volia dir  no només de qui sospitava sinó tampoc el nom de cap dels testimonis que deia tenir.  Finalment ens  va dir que havia estat l'inspector de policia qui l'havia confirmat que havia estat un de nosaltres qui havia repartit els anònims... 

La qüestió és que  el nostre portaveu va anar a parlar amb l'inspector que ens va dir que ell no havia parlat res en referència a Alternativa i els pamflets, tal com havia dit en Martí, i que no havien investigat ni tenien cap indici de cap persona que hagués repartit els mateixos.L'altre organitzador de la Diada, en Miquel Llompart també ens va confirmar via facebook que ell no havia parlat res dels pamflets anònims amb l’inspector.

O sigui Martí ens havia difamat  i havia estès un remor sense proves, com diu ell “blanco y en botella” S'atrapa abans a un mentider que a un coix.

Al seu perfil de facebook podeu llegir la seva interpretació dels fets. 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb