URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tranquil·litat i estabilitat (precs de febrer).

Alternativa | 05 Març, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

  Aquests són els precs que vam presentar al darrer ple.

- Ja que al seu pacte el PP i la Lliga parlen de “donar tranquil·litat i estabilitat a la ciutadania”. No hem arribat a la meitat de legislatura i la situació actual no dona tranquil·litat amb nombrosos temes penjats: el Pressupost, l’Ordenança de l’Ocupació Pública, el Festival.... Consideram que és hora que el batle plantegi una qüestió de confiança per saber quin suports té i veure si es capaç de donar la tranquil·litat i estabilitat que necessita el municipi.

El batle va contestar que s'estan resolent molt de temes) i que no es planteja presentar cap qüestió de confiança.

El cert és que els temes que comentavam al nostre prec es troben paralitzats:

-  La situació del pressupost recorda a la de la passada legislatura, fa setmanes que vam fer la darrera reunió respecte, estam en març i sense haver presentat ni tan sols l'aprovació inicial al ple. 

- Al Festival el batle va deciri esperarar a que en Joan Valent torni de viatge per donar unes explicacions que no ha donat en mesos respecte als patrocinadors privats i a l'Assocació d'Amics del Festival que va crear. Un posicionament totalment inacceptable.

 - I el cas més sagnant sense dubte és de l'ordenança d'ocupació de la via pública. Fa un any, al febrer de 2012 es va fer l'aprovació inicial amb urgència (pel vot de qualitat del batle) i posteriorment pel recolzament de UMP a la votació. La resta de grups de l'oposició vam votar en contra. A  aquell moment l'equip de govern no va voler donar ni un parell de dies a l'oposició per estudiar l'ordenança...Doncs bé un any després continuam sense ordenança.

- Demanar a la Direcció de carreteres que estudií la possibilitat de fer una rotonda al creuer de la Cala Sant Vicenç, donats els freqüents accidents al mateix.

El batle va respondre  que per fer una rotonda cal que aquesta es trobi dins el Pla de carreteres i que en aquest cas no es troba. A més va afegir que no era un creuer massa conflictiu.

 Consideram que a aquest creuer ha hagut uns quants accidents, algun mortal i que s'hauria d'estudiar el tema.

- Igualment demanam que estudií noves senyalitzacions o formes per a la reducció de la velocitat dels vehicles al creuer al poliesportiu 

El batle va comentar que s'estudiarà quan es facin els passos a vianants de Can Berenguer i el nou accés al pavelló.

Entre no fer el pont per a vianants i no fer res per evitar aquest pas perillós pensam que es poden prendre diferents mesures per aconseguir disminuir la reducció de velocitat dels vehicles i la disminució de riscos.


Des de la plataforma pro camins públics i oberts a Pollença, ens conviden a la xerrada que tindra lloc al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya demà dijous 7 de març a les 20.30  hores, amb el títol "Camí de Ternelles/camí de Cala Castell: recorrer o expropiar" a càrrec del company Jaume Cerdà Vila.
Estau tots convidats.

SEGUR QUE SERÀ BEN INTERESSANT DESPRES DE TOTA LA DOCUMENTACIÓ QUE S'HA MANEJAT AL JUDICI.


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb