URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Especulant amb la crisi

Alternativa | 06 Març, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

      Finalment es destapa totalment  l’especulació urbanística que havia darrera de la zona humida de l’Ullal, aquests dies  hem tingut  coneixement del projecte de la promotora Ullal Park S.L. d’un hotel de 14.000 metres quadrats  a la zona humida de l’Ullal.  El que fins ara es venia com una forma de traslladar l’edificabilitat de Cala Carbó a l’Ullal ara es mostra realment com una especulació pura i dura.

La promotora segueix jugant per justificar el clar tracte de favor que espera per part de l’Administració amb l’amenaça de la indemnització de  13 milions d’euros que ha demanat al govern  pel perjudici que els ha produït la eliminació de l’Àrea de Reconversió Territorial que preveia traslladar a l’Ullal l’edificar  de Cala Carbó. Obviant que la zona humida de l'Ullal mai ha estat edificable ja que l'ART amb Cala Carbó mai es va desenvolupar.

 

És clar que  el Pla Hidrològic es va tornar a posar en exposició pública pel PP entre altres temes per  desclassificar zones humides com la del Ullal, i per això l’any passat els propietaris, en convivència amb l'Ajuntament i el Govern Balear va intentar reduir l'àmbit de la zona humida, permetent així que en el futur l'Ajuntament acabi atorgant edificabilitat a la parcel·la. Vam aconseguir aturar l'intent de l’Ajuntament de reduir la zona humida de l'Ullal però encara cal veure que fa el Govern amb les al·legacions a la zona humida de l’Ullal i si es guiarà per  criteris científics o per criteris urbanístics especuladors. 

És clar que la promotora al fer públic els seu projecte especula amb la crisi intentant enlluernar als ciutadans per aconseguir un tracte de favor per part de ll'administraciói eliminar la majoria de la zona humida de l’Ullal i convertir la zona rústica en urbana.

Per fer públic el seu projecte la promotora igual que en altres ocasions ha utilitzat el diari el mundo que va publicar la següent notícia el passat dissabte. A la mateixa notícia a més d’obviar que la zona de l’Ullal és una zona humida catalogada es falseja la informació al dir que és un abocador on es depositen palmeres afectades pel becut vermell, el que realment es feia al solar municipal de Llenaire.

 


 Des de la plataforma pro camins públics i oberts a Pollença, ens conviden a la xerrada que tindra lloc al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya avui dijous 7 de març a les 20.30  hores, amb el títol "Camí de Ternelles/camí de Cala Castell: recorrer o expropiar" a càrrec del company Jaume Cerdà Vila.
Estau tots convidats.

SEGUR QUE SERÀ BEN INTERESSANT DESPRES DE TOTA LA DOCUMENTACIÓ QUE S'HA MANEJAT AL JUDICI.


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb