URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Això no és consens senyor batle

Alternativa | 08 Març, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 NOTA DE PREMSA CONJUNTA

(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca, Esquerra Republicana i regidors no adscrits; Malena Estrany i Tomeu Fuster)


Els regidors de tots els grups de l’oposició, excepte CiU, i els dos regidors no adscrits, presentam aquesta nota de premsa conjunta com a protesta a la manera d’actuar del batle una vegada més i aquest cop en relació al festival de Pollença.

Des del mes de gener estam esperant els aclariments del Sr. Valent en relació a la  justificació del festival del 2012 degut a l’informe que va emetre l’interventor de l’Ajuntament de Pollença. Hi ha hagut silenci durant tot aquest temps i ahir el batle ens va convocar a una reunió per avui mateix a tots els grups de l’oposició per tal que demanem els dubtes que tinguem en relació a la justificació del festival del 2012. Una convocatòria que ens ha arribat tard, amb menys de 24 hores d’antelació, i sense disposar de la nova documentació aportada pel Sr. Valent i el respectiu informe tècnic analitzant aquesta documentació.

Pensam que si el batle vol cercar un consens no només ho ha de dir sinó que ho ha de demostrar, i en aquest cas ha demostrat que no li interessa la opinió de l’oposició en relació al festival quan ens ha convocat precipitadament i sense haver-nos donat la informació. Un batle que realment vol cercar consens convoca amb temps i forma per assegurar-se l’assistència de l’oposició i actua amb transparència lliurant la documentació perquè tots puguem opinar amb coneixement de causa. Fer el contrari no se li pot dir cercar consens sinó fer el que ell vulgui, convocant una reunió per cobrir l’expedient i poder dir que ha cercat consens. Les coses no es poden fer així, sobretot quan actualment l’equip de govern està format per 6 regidors i a l’oposició som 11 regidors. Està ben clar on és la majoria i aquesta està sent ignorada, el que vol dir que la majoria del poble que l’oposició representa també està sent ignorada.

 

Demanam que el batle ens convoqui a una reunió amb temps i forma per explicar-nos la nova documentació presentada pel Sr. Valent i l’informe tècnic al respecte.

 


 Aquest diumenge us esperam a Sa Pobla.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb