URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De respecte i responsabilitat

Alternativa | 09 Març, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un article d'en Bernat Morey. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

 

  El Sr. Conseller de Turisme acusa  al Gob de  jugar amb el pa de la gent. També ens culpen vostè i els seus hotelers (que no representeu  el mon turístic) de construir el buc de Ses Covetes, de profanar es Trenc, de no  fer fems abastament per incinerar o de  tenir Cabrera  aturada per que  els 4 peixets i peixots vagin a pecar i a pescar en ver de ser urbanitzada?. Ens pot acusar si vol (a nosaltres) de  proposar tomar un terç part de la planta hotelera (o més) per fer la rentable, de  proposar dinamita per platja de Palma i de pretendre gestió integral per Tramuntana i  pels seus camins públics. Això no és anar en contra del Turisme. Tot  el contrari. Això es estimar ca teva i ta terra i valorar i respectar als visitants. I vostè que n´ ha de saber de respectes i responsabilitats si sols cova Sol. Barceló no pinta taques si no ferestes realitats. Se pensa que els bons  visitants  no tenen el nas fi ?. Ho paguen.  Se creu que li venen a veure les seves closques i banderotes ?. Veuen i capten  la hipocrecia  del paradís del Trenc amb el merder de Ses Covetes. Barceló impacta  per  real i vostè a la contra el ressalta i  ni se n´adona. Inoportuna denuncia ?. Són els qui armen i  se n´ aprofiten de les  polítiques terra cremada que  violen aquesta terra per bufar de cacics locals o caribenys els qui juguen amb el nostre pa present i futur. La crisi que tenim fa anys que la coem rera vendre patrimoni i urbanitzar per tapar  expoli i falta d´inversió.  Li sembla que la gent ven la terra dels seus padrins i s´ hipoteca per que li dona la gana?. Sols per respecte al caiguts i estafats li toca callar, estrényer ses dents i apostar per aquesta terra de veritat i no per sus personales banderas. Se begui de penitència la tinta del calamar barceloniana  tal i com se va beure els regalims de la sang de cérvol  i no faci  més el ridícul ni ens ho faci fer més a nosaltres quan ens representa o ens diu representar. Vostè i els seus no són exemple de res ni tenen  ja cap autoritat (moral). Dimiteixi. Dimiteixin.

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb