URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mallorca plató de rodatge de cinema i publicitat

Alternativa | 12 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

El Consell Insular de Mallorca ha rebaixat la partida destinada a la Mallorca Film Comissió, que l'any passat era de 350.000 euros i enguany serà de 80.000 euros i no ha fet efectives les subvencions que tenia compromeses amb distintes productores, i aquestes estan que es pugen per les parets, i fins i tot s’està parlant ja de la mala imatge de Mallorca per les empreses audiovisuals.


Sembla que alguns polítics estan decebuts amb els resultats que està donant la Mallorca Film Comissions, no així els professionals del gremi que fan feina en ella. Els polítics decebuts es pensaven que perquè els exteriors ja sigui en la seva totalitat o parcialment estan enregistrats a Mallorca, al guió de la pel·lícula també Mallorca seria present, com si en Peter Jackson hagués substituït la “Terra Mitja” per Nova Zelanda a la pel·lícula “El Senyor del Anells”, quines ocurrències. Ja fa molt d’anys que no es fan “espanyolades” d’aquelles on en Raphael venia a cantar a Formentor i la pel·lícula estava cent per cent ambientada a Mallorca, on tots quan estàvem al cinema dèiem sorpresos “això és allà” “això altre és aquí” etc.

Cal tenir imaginació i el que avui és l’illa del Colomer prop de Cala Boquer demà pot ser la fortalesa japonesa d’Iwo Jima però per imaginar abans s’ha d’aprendre a pensar. 

Mentre alguns pensen que Mallorca tot just serveix perquè els turistes vinguin a passar les seves vacances,  WETA DIGITAL (companyia que ha fet els efectes visuals entre altres pel·lícules del Hobbit)  i  PIXAR han posat els seus ulls a la nostra maltractada universitat per la seva feina en el mon digital.  I és que el capital humà que hi ha a Mallorca al  maltractat sector audiovisual és espectacular , però com hem dit abans per aprofitar-ho fa falta  imaginació i...recursos.

Cloud Atlas

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb