URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes ple de febrer

Alternativa | 13 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquestes són les preguntes que vam presentar al darrer ple ordinari.

- Abans de presentar el projecte de pantalans flotants del Port de Pollença a Costes faran una reunió de portaveus per comentar i consensuar el projecte?

Va respondre el batle que no.

Es tracta de dos pantalans a Albercutx, que perllonguen pantalans ja existents al Passeig Colon; un al costat del torrent proper a la Base  i l'altre a l'espigón al principi del Passeig. Hem presentat diferents dubtes i ahir vam rebre la resposta per part del tècnic de medi ambient, el comentarem a un proper article.

- Quan pensen fer les properes reunions per parlar de l’Ordenança d’Ocupació de la Via Pública i el pressupost?

-Va contestar el batle que els pressuposts són una prioritat i que s'està a l'espera de la liquidació del 2012.

 - Respecte a l'Ordenança cal fer feina a partir de la sentència sobre el pagament duplicat a l'ocupació de la primera línia del Port de Pollença per tancar-la definitivament (article). Ara el tema de la primera línia haurà d'anar via cànon i no via tasa, per tant caldrà una adjudicació, com a les platges, però evidentment s'ha de simplificar de forma que sigui directa i automàtica.

- Pensen publicar el seu Pla d’Acció Municipal amb el conjunt dels projectes i de les actuacions que han desenvolupat al 2012?

El batle: intentaren publicar-ho.

No ell vam veure massa convençut i si quan deia que publicarien el pacte per a la Patrona del 2011 el va fer convençt i amb sorna...

- Publicaran les seves memòries, que segon el seu pacte de govern haurien de presentar dins el primer trimestre de cada any?

La resposta i la nostra opinió coincideixen amb l'anterior pregunta.

- Dia set d'abril és la mitja marató, si no està recepcionada l'obra del l'aparcament del pavelló tindrem un problema i gros  Quina data és la prevista para la seva recepció?

El batle va contestar que si tot va bé l'obra ja estarà finalitzada però no sabia si ja s'hauria fet la recepció.  Estan negociant aparcaments a solars propers.

- No pensen que caldria fer el Pla de mobilitat del Port de Pollença abans de fer qualsevol projecte de semipeatonalització de la primera línia?

La resposta del batle va ser que la segona fase del pla de mobilitat a tota aquesta zona es faria una vegada que es tingui clar que el projecte va endavant.

Consideram que és un error i que es tornen a cometre errors que ja vam patir a la passada legislatura. El projecte de mobilitat hauria de ser anterior al pla de mobilitat.

 - Pensen acceptar aportacions per millorar el Pla Director del Museu?

Va respondre l'ex regidora de cultura que sí.

 Ja us informarem de les aportacions que farem al Pla Director.

- Es recorrerà la darrera sentència respecte al camí de Ternelles? Tenen pensat fixar una partida per expropiar el seu ús públic?

El batle va respondre que el misser encara no l'havia passat l'informe i respecte a l'expropiació va contestar que si la propietat no demana l'expropiació no el farà.

Encara no ens han informat si es farà el recurs o no, dle tema de l'expropiació ja parlarem a altre article.

- S’han posat en contacte amb el govern per demanar la seva ajuda i col·laboració en el tema del pagament del projecte de l’Auditori? Han consultat si la situació pot ser similar a la del  Consell, que es nega a pagar subvencions compromeses a diferents pel·lícules per què no es van seguir el que marca la llei?

Respecte al tema del Consell, el batle va dir que no tenia ni idea del tema ( i això que el responsable és en Jaume Joan company del batle). Respecte al tema del Govern diu que ha demaant al mateix que els doblers que van tenir que tornar al 2007 (més o manco 173.00 euros) ara el Govern els utilitzés per pagar el projecte d'en Moneo.

- Quin sentit té pagar 1.754 euros a Canal 4 TV per una felicitació de Nadal i per un reportatge sobre el Pi de Sant Antoni?

La resposta del batle va ser ajudar econòmicament a un mitja de comunicació.

Una vergonya, si cal ajudar a una empresa privada cal començar per les del municipi i l'ajuda ha de tenir una repercusió positiva al municipi. 

Avui  vaga  contra les retallades de professorat, contra la llei de convivència, contra la precarietat a l'ensenyament, contra el decret de llengües, etc.. A les 12 h concentració davant de la Conselleria d'educació.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb