URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Xerrada: La crisis dels mitjans d'informació i les alternatives populars i presentació de l'Anuari 2012 de Contrainfo.cat a Pollença

Alternativa | 16 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Enguany és el segon any que els companys de Contrainfo.cat han elaborat i publicat l'Anuari de moviments socials, en el qual fan un balanç de l'ocorregut a Mallorca durant el 2012. I, com l'any passat, l'Anuari no té desperdici. En ell s'hi veuen reflexades les lluites més combatives i rupturistes que han estat protagonistes de l'any 2012, amb la particularitat de que estan contades per persones directament vinculades a elles, i no per periodistes o persones que no en tenen ni idea. Tot un exercici de coordinació que ha donat molts bons fruits i que ha culminat en aquesta revista. Imprescindible per a conèixer la realitat del moviment a Mallorca. Amés, l'Anuari ha fet un especial sobre la repressió ocorreguda al 2012 a Mallorca i que tant escarrufa.

I, aprofitant la sortida al carrer d'aquest Anuari, tornaran a venir a Pollença a parlar d'un tema de primer ordre: La crisi dels mitjans d'informació i les alternatives populars. Com tots sabeu, Contrainfo fa anys que està en la primera línia informativa, amb milers de visites diàries i cobrint les notícies que molts cops ni surten als mitjans "burgesos". Aquesta bona feina han fet de Contrainfo.cat el referent per a molts moviments socials. I de la seva feina, de la situació actual dels mitjans d'informació i de la imprescindible posada en pràctica de la contrainformació, és dels que ens xerraran el proper dijous.

De ben segur que la xerrada serà ben interessant, per això us animam a venir al Centre Cultural de Pollença. Allà mateix podreu adquirir el vostre exemplar de l'Anuari.


Benvolgudes,


"La crisis dels mitjans d'informació i les alternatives populars" i la presentació de l'"Anuari 2012 Contrainfo.cat: un balanç dels moviments socials de Mallorca"

 A càrrec dels companys de Contrainfo.cat

L'acte serà dijous dia 21 de març de 2013 al Centre Cultural de Pollença a les 20h.

Us hi esperam a totes.

Per a més informació:

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb