URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Demà ple ordinari de març

Alternativa | 24 Març, 2013 22:31 | facebook.com twitter.com

Demà dimarts sessió ordinària del ple a les 20,00 hores a la Casa Consistorial. Podeu venir a la sala de plens de l’Ajuntament o  seguir-ho en directe a Radio Pollença al 107.9 FM o a internet;www.radiopollença.net. Al nostre perfil de facebook podreu seguir el resultat de les votacions i a aquest mateix bloc publicarem un resultat i primera valoració del mateix.

 ORDRE DEL DIA de la sessió:

I.- PART RESOLUTIVA    

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària i urgent celebrada dia 15 de gener de 2013.    

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 31 de gener de 2013.

3.-  Ratificació, si escau, del decret d’Alcaldia núm. 190, de 7 de març de 2013

Nomenament de procurador i lletrat per a un contenciós posat per propietaris de solars desclassificats del Vilar.

4.- Aprovació inicial, si escau, de la modificació de l’Ordenança Municipal d’Animals Domèstics de companyia.

El canvi més importants és que s’afegeix a l'article 12:

"es permetrà el bany d'animals domèstic en aquelles zones específicament habilitades i senyalitzades a l'eecte per part de l'Ajuntament, a les platges del municipi"

5.- Aprovació, si escau, del reconeixement extrajudicial de crèdit núm. 1/2013.

Factures per un total de 5-030,91 euros.

6.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l’Ordenança Fiscal reguladora de l’ocupació de la via pública amb taules i cadires.

Principalment s’adapta l’ordenança a la sentència sobre l’aplicació de  taxa i cànon a l’espai de domini públic que es feia fins ara. Suposarà una rebaixa de la pressió fiscal.

7.- Aprovació inicial, si escau, de la modificació puntual del PGOU a l’àmbit de Formentor, per a la supressió del Pla Especial.

Es suprimeix el Pla Especial per un projecte d'urbanització que és més ràpid.

8.- Moció  presentada pel grup Alternativa per evitar els desnonaments al municipi de Pollença ( RGE núm. 1837, 13.03.13)

Esperam que s'aprovi aquesta moció pugui servir per evitar que a Pollença hi hagi desnonaments de primers habitatges. Veure article.

9.- Moció presentada pel grup d’Esquerra Republicana en defensa de l’autonomia local ( RGE núm. 1946, de 15.03.03)

Hem signat aquesta moció, el PP ha iniciat un procés de recentralització realment perillós contra el que cal lluitar.

10.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació/ Dació de comptes de Batlia

2.- Precs i preguntes

Podem substituir al nostre batle per en Rajoi perfectament, tal vegada per això són del  mateix partit: Passotisme Permanent

 

 

Al Tribunal Superior de Justíca de les Illes Balears.

Alternativa | 24 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un article d'en Bernat Morey. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Amb aquest pompós nom per Ses Covetes heu creat un trist o formós precedent. A partir d´avui si hi ha cert sentit de justícia si un vol aixecar un xibiu enmig de plaça ho pot fer qualsevol mindundi ben tranquil. Quatre fustes mal clavades, quatre totxos i que ho desmunti el Govern de tots i de torn a cost cero i després d´una temporadeta llarga llargueta. Quin alè o Giocòndica rialla la dels peixets campaners (tambien con risa muere el pez). Que deuen pensar els de per Deià amb el batlle al cap davant de majorette per damunt les teulades, els de Son Serra de Marina, els de Monnàber, els de Tuent o els de Ruberts?. Nosaltres no entenem tampoc com encara no s´ ha pensat solució més econòmica. No vivim en una societat estressada?. No hi ha milers de construccions il·legals?. Facin proclama de voluntaris emparats per tribunal tan pompós i justicier i cada dissabte i diumenge a tomar xibiu, piscina pedrojotiana, xaletarro nyarro o casita de aperos joya nacional. I així de n´un en un tots milers de castellets i bolets que tenim arreu arreu. A cost zero, gent desestressada i escombreires al mateix clot- tomba. Com a socis de MAC per la gràcia de Deu i de na Munar teniu la nostra benedicció. Si demaneu subvenció per un poc de Goma 2 o empreu les que deixaran d´emprar les pedreres amb tanta d´escombraria disponible ens podem atrevir a fer fins i tot la tan necessària reconversió hotelera i tot arreglat. Que no sou el Tribunal Superior de Justícia de per aquí?. Idò patapim pam pum¡. Tals Coyotes o Llaneros solitarios ens hi apuntem.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb