URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fortuna i Justícia.

Alternativa | 28 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

La fortuna i la justícia al servei de la Caverna.
El que hi ha  és que passen els dies, setmanes I mesos I van tant cofois, fent desastres I dient mentides per justificar-los. Est propium estultiae aliorum vitia cernere oblivisci suorom  o com ara: l’ase diu al porc orellut, cosa que em recorda la història de les dues farmàcies. I amb farmàcia o sense s’embutxaquen els nostres doblers: audaces fortuna iuvat . I ja s’ho fan perquè la justícia els sigui parcial, i sobretot no vos queixeu perquè diran que els acosau i vos enviaran els de la porra. Sempre tenim el conhort de que els castiguin a l'altra vida…

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb