URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contractacions a les Juntes de febrer

Alternativa | 07 Maig, 2013 00:01

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament. a la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades.

A la Junta del 5 de febrer destaquen diferents expedients de contractació:

-  Al servei de treball preventiu socio-educatiu amb infants i joves en risc o situació d’exclusió social al Port de Pollença es va acordar l’exclusió dels dos licitadors; “FONA ESPORT S.L.” i“ATENEU ALCARI" per no acreditar el compliment dels requisits, ara es torna a treure amb algunes modificacions.

- Es va informar de l’adjudicació del contracte del servei de conservació, manteniment i renovació de les instal·lacions elèctriques de l’enllumenat públic del Port de Pollença al licitador “ELÉCTRICA BAHÍA S.L.”, per un import de 25.000 € (iva inclòs).

A la fi s'ha regularitzat aquest servei com haviam demanat des de que el vam descobrir (veure article del 2009; Desgavell a la contratació). Al ple de juliol de 2009 vam presentar sense èxit una moció demanant la regularització d'acord amb la llei de la contractació d'empreses per part de l'Ajuntament, i afavorir la contractació concursal front la contractació directa (veure article). I encara no s'han regularitzat tots els contractes com hem reiterat a diferents plens.

- Vam aprovar el contracte de subministrament per a l’adquisició d’un vehicle per a l’Àrea de Serveis a MOTORISA S.A. per un import de 46.000 euros (IVA inclòs)

- Vam aprovar la pròrroga del contracte de servei d’ajuda a domicili per un total de 131592.12 €.

A la Junta de 19 de febrer.

 

- Vam aprovar l’adjudicació del contracte administratiu de prestació de serveis de retirada i tractament de residus de vehicles abandonats al terme municipal de Pollença: “DRA BALEAR S.L.” per un import de: Lot A: 60 € (sense IVA), Lot B: 131 € (sense IVA) i Lot C: 450 € (sense IVA).

           

- Vam aprovar l’adjudicació del contracte administratiu de prestació del servei tècnic informàtic. al licitador “ASAC COMUNICACIONES S.L.” per un  import de 70.100 euros (IVA exclòs)

 

- Dació de compte de la resolució de batlia de modificació del contracte del servei d’ajuda a domicili amb l’empresa INTRESS, amb l’ampliació de l’objecte, amb una treballadora més per reforçar el servei de menjar a domicili, i increment del preu  per un pressupost de 12.900 €.

 

- Vam aprovar l’expedient de contractació de les obres del projecte de “Rehabilitació del conjunt de la zona del Calvari de Pollença” amb un pressupost de 202.507’67 -€ més 42.526’61 -€ d’IVA (21%), el que fa un total de 245.034’29- €,

 A la nostra pàgina web trobareu les actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb